Games – Prognoza game-ologica pe 2012

Games - prognoza game-ologica pe 2012

Logo_Rubrica_Games_Teen_Press

de Vladimir Pogonariu – redactor
foto: gamespot.com

Pentru început, 2012 se anunţă deocamdată destul de secetos. De ce? Păi nu prea se anunţă jocuri decente, decât pentru prima parte a anului. Totuşi, haideţi să analizăm mai în detaliu problema.

Anul ce vine se anunţă a începe în forţă pentru fanii seriei Final Fantasy, deoarece pe 31 ianuarie producătorii au anunţat lansarea părţii a doua din Final Fantasy XIII, şi anume Final Fantasy XIII – 2 (Duh!). Din păcate numai consoliştii se vor putea bucura de el, adică deţinătorii de Xbox 360 şi PS3. Despre ce va fi vorba? „A wish to protect the world. A promise to challenge destiny. After thirteen days of fates intertwined, the battle begins…“ (IGN.com)

În februarie, însă, două jocuri total diferite se bat pentru supremaţie şi anume: Syndicate şi SSX. În Syndicate totul e clar. Acţiunea se petrece în 2069, într-un loc super fictiv, iar jocul se vrea să fie un „futuristic action shooter“. Acum să vedem dacă va şi reuşi.

Games - prognoza game-ologica pe 2012


Pe de altă parte SSX nu are nicio legatură cu Syndicate, acesta fiind un open world snowboarding game care ne va purta prin munţii din toată lumea, din Patagonia până în Alpii Francezi şi Antarctica. Din trailer, pare a fi un joc destul de distractiv, bun de jucat în lipsa zapezii de afară :-).

Martie însă se anunţă a fi luna jocurilor. Luna în care apar câteva titluri super interesante; şi anume Max Payne 3, Mass Effect 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – la început de lună – şi, pentru a încheia în fortă, Ninja Gaiden 3… şiii Diablo 3. Da, aţi auzit bine! (deşi, probabil, ştiaţi dinainte), în martie, pe 31 mai exact, apare Diablo 3!

Games - prognoza game-ologica pe 2012


După care intrăm într-o perioadă mai… mai putin bogată. În aprilie singurul joc de luat în seamă este Prototype 2 şi asta până în iunie, când vor apărea Darksiders 2 şi… şi cam atât.

Pentru mai multe jocuri se pare că va trebui sa aşteptăm E3-ul din iunie când, sperăm, să se anunţe titluri şi mai interesante. Singurele jocuri care mai sunt anunţate să apară pe undeva pe la sfarşitul lui 2012 sunt Bioshock Infinite, Borderlands 2 şi Halo 4, toate undeva pe la 31 decembrie. Dar, până atunci, ne vom mulţumi cu ce urmează să apară şi cu jocurile oferite de luna martie :)).

[youtube]TC2yMKMENdg[/youtube]

[youtube]CZ5xW-Yo720[/youtube]

Recommended Articles

1 Comment

  1. De ce nu se scriu mai multe game reviews sau articole legate de gaming???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *