Spectacol de Craciun la Misu!

dance_world-cnmv-oprea_bianca-colaboraor_foto-teen_press-56

de Mădălina Meilă – colaborator
foto: Oprea Bianca – colaborator foto

Duminică, pe la orele 18:00, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ (C.N.M.V.) şi-a deschis porţile pentru o seară ce avea să fie plină de dans, muzică şi voie bună, datorită organizatoarei Alina Cimpoeru.

dance_world-cnmv-oprea_bianca-colaboraor_foto-teen_press-25

Trupele de dans prezente ne-au încântat cu dansuri foarte reuşite, costumaţii moderne şi atmosferă energică. Prezentatorul acestui eveniment a fost Andy Jugănaru, care a destins atmosfera într-un mod original. Au fost în jur de 30 de reprezentaţii, aproape 200 de copii şi 5 trupe de dans, fără de care spectacolul nu ar fi fost posibil.

Cei care au spart gheaţa au fost Doru Ciutacu, în vârsta de 12 ani, şi trupa Dance World cu melodia „I wanna be americano“.

dance_world-cnmv-oprea_bianca-colaboraor_foto-teen_press-62

Dance World au avut câteva dansuri foarte bine interpretate, prize reuşite şi au fost conectaţi cu publicul pe tot parcursul spectacolului. Am avut parte şi de nişte fetiţe simpatice, cum ar fi cele de la Steluţele Dansatoare, Oops Dance şi Crazy Dance Junior, care au redat zâmbetele oamenilor prezenţi. Genurile muzicale au fost diverse, de la rock‘n’roll până la RnB şi hip-hop, de la populară la muzică house sau pop. Lady Gaga a fost alegerea muzicală pentru Oops Dance şi Crazy Dance, aceştia din urmă dansând după coregrafia videoclipurilor artistei.

dance_world-cnmv-oprea_bianca-colaboraor_foto-teen_press-3

Au fost prezenţi şi adolescenţi talentaţi într-ale muzicii, pe scenă urcând Bianca Tudorache, Talida şi Gabi Ciocan de la World Dance, şi care au interpretat diverse melodii. Spectacolul s-a încheiat cu o populară cântată de Bianca Tudorache, în timp ce lumea încingea o hora în amfiteatrul C.N.M.V. Moşul a venit cu daruri pentru talentaţii dansatori şi Alina Cimpoeru a prezentat munca băieţilor de la Dance World de anul acesta, care au obţinut medalii, cupe şi trofee.

Le mulţumim şi noi pentru simpatia de care au dat dovada şi pentru faptul ca au apreciat prezenţa Teen Press în acea seară! 🙂

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.