poster ZILELE HAOSULUI

de Mirona Crăciun – redactor
foto: Carina Coman – colaborator foto

Un nou proiect a demarat anul trecut, pe la sfârşit de primăvară, început de vară, când s-a hotărât să se înceapă filmările pentru „Zilele haosului“. Castingul a avut loc la liceu C.N.B. „George Coşbuc“, iar mare parte din actori au studiat sau încă mai studiază aici.

zilele_haosului-coman_carina-colaborator_foto-teen_press_2.jp

Filmul prezintă mai multe poveşti, aspecte ale vieţilor adolescenţilor. De exemplu, majoratul unui aşa-zis Gabi sau apariţia unui nou elev în clasa a XII-a H, Vlad, care după câte se pare nu este prea bine primit şi intră în dispute continue cu liderul grupului, Maţe. Sau conflictul dintre două licee apropiate: Cantemir şi Economic; şi un început al unei poveşti de dragoste ai cărei protagonişti sunt Sebi şi Andreea, doi elevi care învaţă la licee diferite, aflate în concurenţă.

zilele_haosului-coman_carina-colaborator_foto-teen_press_1.jpg

Cu un scenariu simplu, pe înţelesul tuturor şi destul de la obiect, „Zilele haosului“ este, după câte se pare, un film ce le are pe toate: acţiune, dragoste, violenţă, conflict, îmbinate toate sub un titlu potrivit. Filmul a reuşit să umple o sală de cinema(în special cu prietenii şi rudele actorilor) şi s-a bucurat de o audienţă neaşteptat de mare. Dacă nu l-aţi văzut încă, cred că mai sunt şanse. Oricum, vizionare plăcută!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *