Pseudonoise, Avenus & Razna! Nebunie in Club Underworld

concert razna

de Cosmin Ciortan – colaborator
foto: Ana Diaconu – colaborator foto

Pe 17 februarie am avut parte de un spectacol total, atunci când în subsolul clubului Underworld au urcat pe scenă Pseudonoise, Avenus şi Razna. Pentru cei de la Avenus, acesta a reprezentat concertul lor de debut, în timp ce pentru celelalte două formaţii aceasta a fost o nouă ocazie de a se întâlni cu fanii lor.

concert razna

Cum coborai la subsolul clubului, îţi puteai da seama că ai nimerit într-un paradis al rockerilor, locul fiind împânzit de hanorace cu inscripţii rock, respectiv cu plete care zburau de colo-n colo.

concert razna

Cei care au dat drumul la spectacol au fost membrii formaţiei Pseudonoise. În componenţă: Jakk Golescu (vocals), Mihai Vulpoi (lead guitar), Mihai Berheci (rhytm guitar), Eni (bass guitar) şi Octav Ionescu (tobe). Aceştia au oferit o sumedenie de cover-uri celor prezenţi în Underworld. Începând cu „Seven Nations Army“, au reuşit să încingă atmosfera cu melodii precum „The Ballad of Chasey Lain“, „I Love Rock‘n’Roll“ sau „Master of Puppets“. Au inclus şi două melodii ale formaţiei Nirvana, „Lithium“, respectiv „Smells Like Teen Spirit“ (chiar în ziua în care Kurt Cobain ar fi împlinit 44 de ani). Au terminat în forţă, cu „Seek and Destroy“, mulţumind publicului, care a fost cu adevărat la înălţime.

concert razna

Pe scenă a urmat Avenus, care a venit cu un repertoriu format doar din melodii proprii. Au pornit în forţă, cu un „Welcome to Avenus“, Wolf, la vocale, Mary, backing vocals, Haos, la tobe, Iustin, bass, respectiv Emi şi Vali la chitară ritmică/solo; au continuat cu „Speed“, „Fallen“, „Muzica“, „Vodka“ (care a avut poate cel mai mare succes la public), „Live to Die Another Day“, „Liar“, „Interlude“ şi terminând cu „Shadows“. Un concert de debut reuşit pentru Avenus, o formaţie de care cu siguranţă vom mai auzi pe viitor.

concert razna

După ce membrii formaţiei Avenus au coborât de pe scenă, o parte din public a ales să părăsească clubul, însă au rămas destui oameni pentru a ne simţi bine în continuare. Nici nu putea fi altfel, având în vedere faptul că au urmat cei de la Razna, câştigători ai premiului „Best Romanian alt rock newcomer“, la Metalhead Awards 2010.

concert razna

În componenţa următoare: Pablo (vocale, chitară), Gabi (chitară), Radu (tobe) şi Tzeava (chitară bass), membrii formaţiei Razna au oferit un show de zile mari, până aproape de miezul nopţii, celor încă rămaşi în club. Prima melodie, „Treaz“, a fost cântată în premieră, fiind un cadou pentru fanii formaţiei veniţi în Underworld. Au continuat cu trei melodii deja cunoscute în zona peisajului rock-ului românesc, „Urlet de smoală“, „Între două emoţii“ şi „Plumb de toamnă“. A urmat un cover al binecunoscutei melodii „Sweet Dreams (Are Made of This)“, urmată de „Self-Debate“.

După două bis-uri, cerute cu frenetism de către audienţă, Razna a încheiat cu „Din abis“, punând capăt unui concert de-a dreptul remarcabil.

Recommended Articles

3 Comments

  1. Pseudonoiseeeeeeeeeeeeeeeeee <33333

  2. Ba voi va dati seama cat de ciudat e pentru mine sa vad un link la siteul vostru pe facebook?

  3. De fapt, si mai ciudat e sa vad articol despre concerte in under. cumva inca nu pot sa va underu non-kogalniceanu. M-am simtit ca la 16 ani <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.