Balul Bobocilor – Lovinescu 2010

bal_lovinescu-ungureanu_diana-seminarist_foto-teen_press_42

de Diana Popa – colaborator
foto: Diana Ungureanu – seminarist foto

Fum, lumini şi caşmir la balul bobocilor din Lovinescu. Pe data de 25 noiembrie, clubul Jukebox a pulsat odată cu inimile a sute de liceeni, care mai de care mai energici şi cu chef de distracţie.

De pe la ora 14:00, când se încheiau ultimele repetiţii, clubul a început încet să prindă viaţă, fiind, la un moment dat, de-a dreptul inundat cu oameni. Pe când unii abia se acomodau cu situaţia, alţii nu au mai rezistat şi, urmând beat-ul muzicii, au început imediat să danseze care pe unde. Jumătate de oră mai târziu organzatorii au anunţat deschiderea, prezentându-i pe Diana Colea şi pe Samir Al-Ahmad cu un număr muzical, primit cu aplauze şi aclamări entuziasmate de către colegii lor. Din deschidere a făcut parte şi trupa de dans a liceului, „The Performers“, cu un program de dans modern.

bal_lovinescu-ungureanu_diana-seminarist_foto-teen_press_07

După deschidere, bobocilor le-a fost dat frâu liber la distracţie. Muzica dance şi minimal a fost pe primul plan, cum era şi normal, Bob Sinclair fiind unul dintre preferaţii DJ-ului.

bal_lovinescu-ungureanu_diana-seminarist_foto-teen_press_60

Ca la orice bal care se respectă, concursul Miss şi Mister nu a putut lipsi. Nouă perechi au strălucit în probele de vestimentaţie. Însă cea mai aşteptată probă a fost, ca întotdeauna, cea de aptitudini, unde concurenţii au venit cu idei, una mai trăznită ca alta. Printre dansuri incendiare în stil oriental, momente teatrale şi „amintiri cu haiduci“ bobocii s-au distrat la maximum, susţinându-şi colegii până la capăt. Pauzele dintre probe au fost umplute cu programe de street-dance de-a dreptul hipnotizante, susţinute de trupa de dans „El Crew“.

bal_lovinescu-ungureanu_diana-seminarist_foto-teen_press_23

În timpul celor 20 de minute în care juriul a deliberat, liceenii au putut, în sfârşit, să acapareze ringul de dans şi să se dezlănţuie. În urma deciziei juriului, câştigătorii au fost numiţi: Miss Boboc Nicoleta Ioniţă, Mister Boboc Silviu Istrate, Miss Popularitate Izabela Rusu şi Mister Popularitate Samir Al-Ahmad.
După ce sponsorii le-au înmânat premiile, iar bobocii au avut nişte puţin timp să se destindă, pe scenă au urcat două nume grele din hip-hop-ului românesc: Guess Who şi Spike. Ei au ţinut publicul în priză cu melodii ca „Flori Ilegale“ şi, în final, „Locul potrivit“.

bal_lovinescu-ungureanu_diana-seminarist_foto-teen_press_91

Bobocii au fost extaziaţi şi au continuat să fredoneze chiar şi după ce artiştii şi-au luat la revedere de la public. Din nefericire, la ora 20:00 lumea a fost invitată să părăsească clubul; petrecerea se terminase. Cu toate astea, se puteau observa în jur zâmbete largi, se auzeau felicitări la adresa organizatorilor. Altă dată s-o facem şi mai lată!

bal_lovinescu-ungureanu_diana-seminarist_foto-teen_press_83

Recommended Articles

2 Comments

  1. Grats Miss Sunshine, asteptam si cartea , haha :))

  2. astept cu nerabdare videoclipul cu SAMIR AL-AHMAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *