Prin Oras – Le Theatre

prin oras le theatre

prin oras le theatre

de Dobrin Ioana-Bianca – colaborator
foto: Ioana Muntean – fotoreporter

Terasa „Le Theatre“ de pe strada George Enescu nr.2-4 este locul în care puteţi să aveţi surpriza să fiţi vecini de masă cu Ion Caramitru, să vă bucuraţi de concerte de jazz sau blues în fiecare vineri şi să luaţi parte la seri cu specific nemţesc. Terasa este amenajată într-un loc intim, dar în acelaşi timp sofisticat.

Meniul adună preparate din bucătăria internaţională, de la spanac la somon cu sos de şampanie sau clătite cu grapefruit.

Aici vă aşteaptă întotdeauna o atmosferă perfectă pentru o cină în doi, un lunch, şi chiar şi o patură moale pentru serile răcoroase. Ambientul mai este creat şi de afişele şi tablourile cu personaje care te duc cu gândul la numele restaurantului.

prin oras le theatre


Deschiderea acestei terase a avut loc pe data de 15 iunie 2011, zi aleasă întâmplător… sau poate nu (comemorarea a 120 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu), dacă ne gândim la pasiunea pentru opera poetului a actorului Ion Caramitru, preşedintele UNITER.

Comanzi, în timp ce muzica îţi încântă urechile şi mai c-ai vrea să ieşi la dans, dacă ai noroc şi te afli aici în ziua când seratele muzicale sunt la „felul principal“. Poţi vedea pe ringul de dans cupluri sau persoane care ţin ritmul de unele singure – toate sunt numai zâmbet şi se distrează, uitând fiecare pentru câteva momente de probleme. Nu ştiu dacă este de la mâncarea perfect aranjată în farfurie şi extrem de gustoasă, sau de la ambient, de la atmosferă, – şi credeţi-mă, am văzut lucrul acesta – dar aici vin numai persoane care ştiu să se distreze şi care ştiu ce este eleganţa şi bunul gust.

În interior se află un pian mare şi negru la care poate cânta oricine, în măsura în care se pricepe. Deci, puteţi să deveniţi mici vedete pentru o singură seară!

prin oras le theatre


Servirea este impecabilă, la fel şi modul în care te tratează personalul. Cu siguranţă nu vei avea reclamaţii de făcut, iar satisfacerea cu care vei pleca de acolo va fi mare.

Cumva ţi-ai făcut griji că nu mai este şi altă muzică în afară de jazz şi blues? Poţi să laşi grijile deoparte, şi dacă îţi place rock-ul, pop-ul, muzica instrumentală sau cea clasică, continuă să vii aici pentru că şi aceste genuri de
muzică vor fi redate în difuzoare.

Sper că v-am făcut curioşi cu această mică descriere. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul https://letheatre.ro/, unde puteţi să faceţi rezervări, sau puteţi să răsfoiţi meniul.

Have a great weekend şi sper să ajungeţi aici, chiar şi pentru câteva clipe.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *