Balul bobocilor @ Tudor Vianude Carla Boboc – redactor
foto: Sergiu Mitrescu – colaborator foto

În jurul orei 21:00, Teo de la Café DéKo a dat startul serii de 13 decembrie, una de neuitat pentru elevii Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu“. Aceştia s-au adunat cu mic, cu mare în Club Player pentru a lua parte la spectaculosul bal al bobocilor, clubul devenind astfel neîncăpător pentru cei aproximativ 1500 de oameni prezenţi.

După obişnuita prezentare a juriului şi a sponsorilor, Teo a invitat publicul să li se alăture concurenţilor de la „Miss şi Mister Boboc“ la proba „Pas de zi“, aceştia defilând în creaţiile vestimentare ale Adinei Buzatu. Lăsând amprenta personală discursului, cu glume subtile, Teo a fost o gazdă plăcută pe parcursul întregii nopţi; acesta chiar a convins publicul să aplaude mai tare: „Din lipsă de alcool, aplaudaţi!“

A urmat o mică pauză, în care DJ-ul a fost lăsat să îşi facă treaba, apoi un moment OneBeat, în urma căruia s-au oferit abonamente gratuite la cursuri de dans. Apoi am avut parte de nişte dansuri incendiare de-a dreptul din partea bobocilor de la „Miss şi Mister“, care ne-au convins că sunt nişte dansatori înnăscuţi.


Dj-ul a pregătit apoi atmosfera pentru primul artist invitat al serii, Dony. Acesta a cules sute de aplauze pentru melodiile sale, de la „Hot“ la „Nasty dream“, dar şi un cover după melodia celor de la Black Eyed Peas – „Don’t stop the party“. După părerea lui Dony, acesta „a fost cel mai tare bal de anul acesta!“.

După proba de seară şi după ce Dj-ul a mai încălzit publicul cu ritmurile celor mai noi piese, am aflat numele fericiţilor câştigători ai concursului Miss şi Mister Boboc „Tudor Vianu“ 2011-2012. Publicul i-a ales ca Miss şi Mister Popularitate pe Denisa Dumitru şi Andrei Panait, aceştia fiind aplaudaţi cel mai tare. Alţi boboci premiaţi au fost: Iulia Bubulică (locul III), George Magheru (locul III), Alexandra Bughiu (locul II) şi Vladimir Năstăsie (locul II). Tudor Văsluianu, Mister Boboc 2010-2011, a urcat pe scenă pentru a-i „preda ştafeta“ lui Andrei Vasilescu, Mister Boboc 2011-2012. La fel şi Mihaela Popete, Miss Boboc 2010-2011, i-a predat coroana şi titlul de Miss Boboc „Tudor Vianu“ 2011-2012 Irinei Stănescu.

Venise rândul lui Smiley să urce pe scenă. Deşi venise tocmai de la Buftea, după mai mult de cinci piese („Dream girl“, „În lipsa mea“, „Am bani de dat“ etc.) şi alte cover-uri, Smiley a anunţat că a fost doar încălzirea. În final, a făcut senzaţie cu piesa „Preocupat cu gura ta“. Smiley a declarat pentru Teen Press: „Nu pot face diferenţe între baluri. Oricum, toate îmi amintesc de balul meu. Dar la Vianu atmosfera a fost întotdeauna incendiară“.


Balul Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu“ a avut ca ultimă trupă invitată CTC (Controlul Tehnic de Calitate) – DOC, Deliric1 şi Vlad Dobrescu. Deşi clubul aproape se golise, aceştia i-au „ţinut în priză“ pe cei rămaşi. Cu melodii mai vechi, de la începuturile CTC-ului, dar şi cu piese de pe noul album al lui DOC, „Lucrare de control“ („Ceai“, „Secunde reci“), cei trei i-au făcut pe norocoşii rămaşi să spună „Jos pălăria!“.

Deşi petrecerea a avut loc marţi, acesta nu a fost un minus. Publicul s-a simţit excelent pe toată durata balului, mai ales în compania artiştilor invitaţi, dorindu-şi ca noaptea să nu mai ia sfârşit.

Recommended Articles

5 Comments

  1. care public s-a distrat, a fost de departe cel mai slab bal al liceului de ani incoace!

  2. si toate pozele unde sunt?

  3. Din parerile publicului si din comportamentul acestuia, am dedus ca s-au distrat. 🙂 Ca mai sunt unii, in minoritate, carora nu le-a placut balul de anul acesta, este alta poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *