Concert caritabil la Arenele Romanede Ruxandra Şiclovan – colaborator
foto: Dan Nuţeanu – colaborator foto

Concertul organizat pe data de 23 septembrie la Arenele Romane face parte din a doua ediţie a campaniei umanitare „Never Be Alone“. Acesta avut ca motiv sărbătorirea înfrângerii de către Robert Gherman a talasemiei majore de care suferea, în urma unui transplant de celule stem în Italia, la vârsta de numai 13 ani. Accesul la concert a fost permis doar celor care şi-au achiziţionat bilete în valore de 20 lei de la punctele de vânzare, iar banii strânşi vor fi donaţi în scop caritabil, pentru ca şi fratele lui Robert, în vârstă de 3 ani, bolnav de aceeaşi boală, să fie vindecat.

Aflându-se la ediţia a doua a evenimentului, gazdele acestuia, Gabriel Fereşteanu şi Iulia Danciu, au invitat pe scenă multitudinea de artişti care au fost de acord să dea o mână de ajutor celor mai puţin norocoşi.Primii care au urcat pe scenă au fost cei din trupa rock X-Plod, trupa de liceeni plini de energie, dovada vie că talentul şi seriozitatea pot fi prezente la orice vârstă. După recitalul celor din X-Plod, au urcat pe scenă nişte copii bolnavi, care au fost aplaudaţi îndelungat de către public. Lucky Man Project au încins atmosfera cu melodia „Pumpin’“,care i-a adus în faţa scenei pe majoritatea celor care stăteau pe scaune. Un cadou surpriză i-a fost oferit unei adolescente în urma unei confruntări în cadrul căreia s-a decis care din cele patru fete înscrise în concurs are vocea cea mai bună.

Trupa Class şi-a făcut apariţia pe scenă cântând câteva melodii care, în trecut, ne-au încântat auzul, şi, deşi solista a căzut, s-a redresat rapid şi-a continuat recitalul. La-la Band, cunoscuţi şi din serialul „Pariu cu viaţa“ de la ProTv, au dansat pe diferite melodii.

Les Elephants Bizarres au continuat să facă o atmosferă de calitate, iar în timpul repertoriului trupei, Mike Diamondz şi-a făcut apariţia pe scenă alături de fetiţa lui, pe care a ridicat-o. Iar după, cei de la Aeroport Band ne-au declarat că „o iubesc pe Simona Ionescu“, directorul de proiect al campaniei „Din inimă pentru copii“.Precum era de aşteptat, ce-i mai bun s-a păstrat la urmă. Astfel, Alexandra Stan, Antonia, Deepside Deejays, Dj Sava, Nick Kamarera & Mike Diamondz au apărut mai târziu pe scenă şi au continuat show-ul incendiar, ridicând în picioare pe toată lumea. În jur, se resimţea entuziasmul oamenilor, care nu mai ştiau cum să se bage în faţă, pentru a-i avea cât mai aproape pe artiştii momentului.

A fost plăcut să realizăm că încă mai există (şi într-un număr destul de mare) oameni cărora le pasă de suferinţa altora, şi aici nu mă refer numai la public, ci şi la cântăreţii care au venit în sprijinul fratelui lui Robert Gherman. Sperăm să auzim cât de curând şi de însănătoşirea acestuia.

FB – Album

Recommended Articles

1 Comment

  1. Vă mulţumim pentru toată susţinerea !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *