Am fost la First Beat Next Vibe!


Am fost la First Beat Next Vibe!

de Alexandra Zamfir – colaborator
foto: Ion Mateş – colaborator foto

În seara de 15 septembrie, la bine cunoscutul nostru loc de întâlnire, Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, în Herăstrău, Alexandru Anastasiu şi Lucian Maxim au reuşit să teleporteze publicul prin muzica lor, în diferite stări de spirit.
Totul a pornit de la natură, lăsându-te să aluneci în relaxare, cu ajutorul diferitelor instrumente muzicale de origine africană sau argentineană pe care le-au folosit; dar n-a durat mult până cei doi au aruncat publicul în jungla agitată a oraşului, lovind puternic tobele şi vibrafonul. Prin talentul lor ieşit din comun, cei doi artişti au reuşit să ne vrăjească de-a lungul recitalului şi cu melodii triste şi cu cele de dragoste, dar şi cu cele populare.


Am fost la First Beat Next Vibe!

Pasiune, dorinţă de cunoaştere, instruire, an open mind şi foarte multă muncă. Aceasta a fost reţeta împlinirii unei măreţe realizări.
First Beat Next Vibe este un proiect deosebit care a fost elaborat în diferite locaţii şi s-a bucurat de atenţia publicului, deoarece originalitatea sa constă în combinarea etno jazz-ului şi a new jazz-ului, în ritmurile unor piese celebre, cu ajutorul a doar două instrumente.
Suma de 20 de lei este o investiţie perfectă, dacă ai ales să participi la un astfel de eveniment!


Am fost la First Beat Next Vibe!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *