Ca-ntre prieteni la Pokefest 2010


PokeFest 2010

de Cristina Pop – redactor
foto: https://moonmedia.ro

Aflat la cea de-a doua ediţie, festivalul Pokefest este organizat in memoriam Cosmin Hurdubeţiu, solistul faimoasei trupe de punk Recycle Bin.
Şi de această dată fanii de toate vârstele a mişcării punk din Bucureşti s-au adunat în Fabrica pentru a recrea, cum ştiu ei mai bine, atmosfera dintre prieteni.
Cei ce au pornit show-ul pe scena din Fabrica au fost cei de la Schlitz, cu ritmurile vesele pop punk. Mai apoi au urcat pe scenă Rock’n ghena, o trupă de hardcore venită din Mangalia.
Cei de la Dekadens au animat atmosfera cu proiecţiile din timpul concertului, iar solista a reuşit să binedispună pe toată lumea cu abordarea ei foarte personală.

Au urmat şi mult aşteptaţii Recycle Bin, înaintea cărora am putut urmări un scurt filmuleţ cu prieteni de-ai lui Poke (cum îl ştiam cu toţii pe Cosmin), amintindu-ne cum era el în viaţa de zi cu zi. Cei de la Recycle Bin ne-au încântat cu piese vechi, precum „Imnul copiilor“ sau „Unde sunteţi“, dar şi cu o piesă nouă. Nu şi-au pierdut nici simţul umorului, glumind şi distrându-se împreună cu cei din public.
Deşi s-ar fi zis că urmează sfârşitul serii, la fel de aclamaţi au fost şi clujenii de la Dance Trauma, care au uimit cu un stil nou. Au revenit, totuşi, la piesele lor mai vechi şi în final au făcut atmosferă improvizând alături de cei din Recycle Bin.

Ultimii muzicanţi din seara de 17 septembrie au fost bine-cunoscuţii Z.O.B. Şi ei au cântat piese cunoscute, precum „Telenovelele“ sau „Prietena mea“ şi, în ciuda orei târzii, au păstrat energia şi buna dispoziţie a publicului.
Şi de această dată Pokefest a fost un succes. Păcat că, deşi nu s-a simţit nevoia, publicul nu a fost atât de numeros. Oricum, ca întotdeauna, proiecţiile amuzante, efectele de scenă, dar şi cântăreţii au făcut şi din ediţia a doua a festivalului o reuşită. Sperăm că şi la anul, poate cu mai multe persoane, o să ne adunăm, tot în Fabrica pentru porţia de distracţie de început de an şcolar.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.