Balul bobocilor din Scoala Centrala, varianta 2012

Balul bobocilor din Scoala Centrala, varianta 2012

Balul bobocilor din Scoala Centrala, varianta 2012

de Ana Pârvu – colaborator
sursa foto: www.galabalurilor.ro/

Anul acesta, balul bobocilor din Şcoala Centrală a avut loc pe data de 25 noiembrie 2012, în Kristal Glam Club, începând cu ora 17:00 şi încheindu-se suficient de brusc, la orele 23:00, încât să stârnească nemulţumirea boboceilor şi nu numai!

Fiind amplasat în locul fostului „Cinema Festival“, cel puţin ca primă impresie, imaginea conturată per ansamblu este diferită de celelalte cluburi din Bucureşti, amintind mai mult de acele pub-uri sofisticate englezeşti. Odată intraţi în sala propriu-zisă, întrebarea izbitoare citită pe buzele tuturor a fost „Unde încăpem toţi?“.

Până să înceapă concursul de Miss şi Mister, DJ Flo a încins spiritele centraliştilor dornici din plin de distracţie, reuşind să-i adune în jurul scenei, într-o super atmosferă. Acestuia am avut ocazia să-i punem câteva întrebări, datorită unuia dintre organizatori, Lupşa Emanuel, care, împreună cu Alex Moldovanu, a făcut treabă foarte bună! DJ Flo ne-a povestit care sunt preferinţele diferenţiate de la liceu la liceu, dar mai ales în raport cu alte evenimente. De asemenea, am fost privilegiaţi să observăm şi cum se învârt lucrurile la platane şi cum îşi fac băieţii treaba, cât de uşor pare de jos şi cât de greu este totuşi să nu se ajungă în aşa-zisul „moment mort“.

În continuare, concursul de Miss şi Mister a debutat cu defilarea celor 21 de concurenţi, debordând de originalitate prin cele 7 perechi formate din câte 3 concurenţi, gazdele concursului fiind Bogdan Negoiță, Petre Ionuţ Alexandru şi Constandu Eliza care s-au descurcat de minune, reuşind să întreţină atmosfera şi să colaboreze impecabil. Cu siguranţă, proba de „foc“ a fost cea de spontaneitate, nicidecum cea de dans, prin care unii au debordat de imaginaţie, iar alţii… ei bine, s-au găsit fix atunci să se abţină.

Printre talentele care şi-au făcut apariţia pentru a întreţine atmosfera ne-au impresionat în mod excepţional o domnişoară care a captat atenţia prin interpretarea melodiei Larei Fabian – „Je suis malade“, precum şi un puşti de clasa a VII-a care a cântat impecabil la chitară „Tears în Heaven“, făcându-i cinste lui Eric Clapton.

Pe scenă şi-a făcut mai apoi apariţia Maximilian, care ne-a „Sofisticat“ de două ori, acesta precedând mult aşteptata premiere a concurenţilor.

Îi felicităm pe Mihai Acon şi Mara Georgeanu pentru titlurile de Mister & Miss Popularitate, pe Bogdan Ciobanu pentru premiul de spontaneitate şi, bineînţeles, pe Miss & Mister Şcoala Centrală 2012: Iulia Bolozan şi Octavian Bosnigeanu, pentru reuşita lor!

Petrecăreţii au continuat şi după decernarea premiilor clubăreala, dornici ca seara să nu aibă sfârşit. Petrecerea s-a terminat însă relativ repede. Până la următoarea petrecere!

Recommended Articles

6 Comments

    1. Salut, Octavian. Din păcate, fotografii nu avem, pentru că nu am ajuns şi la voi cu o echipă foto. Oricum, îţi recomandăm să ne urmăreşti pe FB pentru orice eventualitate sau update 🙂

      1. Am inteles… Pacat, voi chiar faceati poze bune 😀 asta e. Bafta in continuare.

  1. La mister popularitate nu a iesit Mihai Antonio..ci Acon Mihai care sunt eu :))

    1. Mihai, mulţimum de info 😀 Ne mai scapă şi nouă, îţi dai seama, gălăgie, fum, aglomeraţie… 🙂

  2. de trupa ‘Unlimited Beat’ (care este chiar a scolii centrale) sa nu scrieti frate ca au dansat dupa decernarea premiilor :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *