Balul bobocilor din Tonitza, editia 2012

Balul bobocilor din Tonitza, editia 2012

Balul bobocilor din Tonitza, editia 2012

de Andreea Samoilă – redactor
foto: Raluca Anculete – fotoreporter

Duminica aceasta, 25 noiembrie, ușile clubului Player s-au deschis începând cu ora 20:00 elevilor din Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza. Balul se anunța a fi mai bun ca în anii precedenți și elevii au început să apară rând pe rând în incinta clubului.

După ce elevii liceului au început să apară, prezentatorul a anunțat începerea concursului de Miss & Mister și au fost prezentate perechile participante, cu o mică caracterizare. Din păcate, doi dintre concurenți nu au mai putut ajunge din probleme necunoscute. A urmat o pauză de aproximativ un sfert de oră, timp în care cei prezenți au fost antrenați pe cele mai noi hituri ale ultimelor ani.

Balul bobocilor din Tonitza, editia 2012

Proba de talente a început cu unul dintre cei mai curajoși participanți la concurs, care a cântat alături de formația sa trei melodii rock și punk. Trei concurenți au avut un moment artistic în care au dansat pe El Meniaito. Alți omuleți au dansat la această probă pe melodii celebre precum YMCA, Macarena și Ai Se Eu Te Pego. Apoi s-a mai cântat vocal și la chitară.

În urma acestei probe, participanții au avut parte de o pauză și pe scenă a urcat o trupă de streetdance, Supersonic Crew. Aceștia ne-au încântat cu talentul lor și au întreținut atmosfera pentru următoarea provocare.

A treia probă a fost cea de dans. Două perechi au dansat pe ritmurile celebre de Cha Cha, stârnind încurajările omuleților prezenți. Am putut vedea și reprezentări de Salsa și Jaive realizate de ceilalți pretendenți la marele premiu.

Balul bobocilor din Tonitza, editia 2012

După defilarea în ținută de seară, pe scenă au intrat cei de la Efectul Axe de la OneBeat, încântând spectatorii cu reprezentațiile lor. După acest moment special a urmat marea desemnare a premiilor. Așadar, Miss și Mister Popularitate sunt Sarah Saed și Andrei Iancu, locul III este ocupat de Gabriela Sima și Andrei Teodorescu, pe locul II sunt Delia Ghizdăvet și Malin Neamțu și pe locul I se clasează Ioana Andrei și Antonio Lee.

Concursul s-a terminat în jurul orei 23:00, moment în care mai mulți elevi au părăsit clubul, dar distracția a continuat. DJ-ul a încercat să-i anime pe cei prezenți și să-i facă să danseze. Deși numărul celor ce au mers la balul din acest an a fost destul de mic, cei care s-au dus au fost mulțumiți, și au spus că s-au distrat cu adevărat, evenimentul fiind mai frumos ca cel de anul trecut.

Balul bobocilor din Tonitza, editia 2012

La baluri cât mai mișto!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *