„Pariu pe Prietenie“ in stil Mojo

Pariu pe prietenie

Pariu pe prietenie

de Laura Ştefan – colaborator
foto: Cătălina Cosma – fotoreporter

În această duminică, 10 iunie, cei care au trecut pe la Club Mojo în jurul orei 18:00 au avut parte de o lectură auditivă pe cinste.

„Pariu pe Prietenie“ reprezintă un eveniment ce se ţine duminica, o dată la două săptămâni, având ca scop crearea unui mod de a ne distra prin muzică şi momente literare, chiar punând în evidenţă ideea de „oricine poate spune ceva, dacă are ce“.

Club Mojo ne-a dat întâlnire la un spectacol ornat armonios cu muzică şi poezie, acestea fiind oferite de Gălan Izabela, Frâncu Eva, Robert Bercu, Alex Turcu, Sorin Teodoriu (organizatorul evenimentului), Mihnea Chenuş şi multe alte talente ce au încântat micul, dar energicul public prezent la Club Mojo.

Pariu pe prietenie

După câteva momente în care artiştii serii şi-au dres glasul, şi după ce au fost prezentate câteva idei de început, au hotărât ca o primă melodie să fie cea a lui Ovidiu Mihăilescu – Jeni, pentru a mai destinde puţin atmosfera deja încărcată cu mult prea multe emoţii. După acele minute în şir ale publicului ce nu se mai oprea din a se amuza strigând „căpşuni“ pe ritmul melodiei domnului Mihăilescu, i s-a oferit într-un sfârşit lui Mihnea Chenuţ un moment de linişte pentru a ne putea reaminti de vremurile în care cântam melodia Epilog – Vama Veche.

Înconjuraţi de liceeni, seara a continuat cu melodii la care aceştia au fost foarte receptivi, recunoscând refrenele trupelor Lună Amară, Linkin Park, Metallica, ori alţi cântăreţi celebri în muzica folk. Până şi Alex Turcu (domnul de la radio) ne-a prezentat aşa cum a şi zis „o poveste pentru alte timpuri“, o poveste despre un om şi o raţă, o poveste tare drăguţă despre cum să nu îţi pierzi nădejdea.

Pariu pe prietenie

Dar, spre dezamăgirea tuturor, minunatele momente de cenaclu literar, ori chitară versus vioară au luat sfârşit, reamintindu-le liceenilor că îi mai aşteaptă. Aşa cum domnul Sorin Teodoriu a ţinut să spună: „Ne vedem la toamnă“ cu Pariu pe Prietenie.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *