Ziua Liceului “George Calinescu”

ziua george calinescu

de Diana Guţulescu – seminarist
foto: Ion Mateş – fotoreporter

Pe data de 15 aprilie a avut loc cea de-a 56-a aniversare a Liceului „George Călinescu“ din Bucureşti. Acest eveniment a implicat atât elevii, cât şi profesorii şi s-a desfăşurat pe parcursul întregii zile.

ziua george calinescu

Elevii claselor a XII-a E şi a X-a C ne-au prezentat, în cadrul proiectului „Călinescu şi marii scriitori români“, viaţa scriitorului şi criticului literar George Călinescu dar şi aprecierile critice adresate altor scriitori.

ziua george calinescu

De asemenea, elevilor le-au fost evaluate abilităţile în cadrul concursului de matematică, aceştia dovedind faptul că pot lucra în echipă.

ziua george calinescu

La Concursul interdisciplinar de istorie-geografie, aflat la ediţia a V-a, concurenţii au fost supuşi la un test de cultură generală; câştigătorii au primit diplome.

ziua george calinescu

În cadrul proiectului „Stil de viaţă sănătos“, elevii claselor a X-a D şi a XII-a D ne-au prezentat în Power Point importanţa mâncării sănătoase în detrimentul fast-foodului.

ziua george calinescu

Trupa de teatru a liceului a pus în scenă piesa „Confesiuni către Zina“. Piesa este o tragedie scrisă de către membrii trupei şi prezintă povestea unor păpuşari.

ziua george calinescu

A fost o minunată zi de sărbătoare cu o atmosferă incendiară şi cu organizatori foarte primitori.
La Mulţi Ani Liceului „George Călinescu“ şi multă baftă la următoarea ediţie!

Recommended Articles

3 Comments

  1. FORTA CALINESCU!!! HUA ROBERT

  2. Herpina Derpescu

    Nu-mi convine ca nu apar in poze

  3. Poate anul asta vei fi pozata draga mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *