Swing de Paris cu Emy Dragoi


Swing de Paris cu Emy Dragoi


Tête-à-Tête Coffee Art & Chill te invită la concertul extraordinar de jazz SWING DE PARIS, miercuri 22 septembrie, ora 20:30. Invitatul principal al concertului este acordeonistul EMY DRĂGOI, ce va fi acompaniat de către LUCIAN MAXIM – percuție, ADI FLAUTISTU – chitară bas și MICHEL LOSTANLEN – chitară.

EMY DRĂGOI este considerat cel mai bun acordeonist de jazz la momentului, fiind descendentul unei familii de acordeoniști ploieșteni. Muzicianul a studiat la Liceul de Artă din Ploiești, după care a plecat la Academia de Jazz Bill Evans din Paris, unde a studiat pianul. După terminarea studiilor universitare, a colaborat cu mai multe trupe, abordând stiluri diferite de jazz. Până în prezent a publicat mai multe albume de jazz: Accordeon Stiple, înregistrat împreună cu pianistul Antoine Hervier; Baladă pentru Claudia, înregistrat în 2004 și Etnofonia, lansat în 2008 în 32 de țări.

Lucian Maxim este percuționist la Orchestra Simfonică Radio din București. A câștigat secțiunea Revelația anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Între 1994 și 1996, a făcut parte din cunoscuta trupă românească Sarmalele Reci. În cariera sa, artistul a concertat alături de Johnny Răducanu, Marius Popp și Garbis Dedeian, iar în 2001 deschide cu un recital propriu concertul susținut de Chick Corea în București. Lucian Maxim a avut numeroase apariții ca percuționist/ilustrator muzical pentru diferite performanțe teatrale inclusiv cunoscuta adaptare a Trilogiei Grecești (prezentată în România, Franța, Scoția, Italia și Brazilia), în regia lui Andrei Șerban, regizor român stabilit în SUA.

Intrare: 20 lei
Rezervări: 0728.668.463

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herăstrău, lângă Grădina japoneză
București

facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
twitter.com/TeteaTeteChill

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *