Mos Craciun a mutat Fabrica de Cadouri

Mos Craciun a mutat Fabrica de Cadouri


Nu se putea ca echipa lui Mos Craciun sa lase pe mana altcuiva sarcina cea mai importanta a lunii decembrie, cea a cadourilor ! A apelat la partenerul sau de incredere, Liberty Center si asa cum era de asteptat totul e gata in asteptarea oaspetilor mici si mari.

Fabrica de cadouri e numele povestii pe care Liberty Center o « pune in scena « luna aceasta , poveste regizata chiar de Mos Craciun, cu toate ingredientele pentru un 2010 cu Sarbatori de neuitat.

Intre 26 Noiembrie si 24 Decembrie Liberty Center a pregatit 749 de premii pentru cei care cred in magia Craciunului.

Tombola ce va avea loc aceasta perioada, la care pot participa toti cumparatorii din Liberty Center, fara a le fi impusa o suma minima cheltuita, va avea ca premii : vouchere de cumparaturi oferite de Liberty Center, Billa, Hervis si Sprider si invitatii la The Light Cinema,

Fabrica de cadouri nu e doar un titlu ; ci o alta surpriza pregatita tot la Liberty Center, la etajul 1, ce va fi activa in toata perioada campaniei. Aici doritorii vor putea depune taloanele de participare la tombola si in plus, toti cei care au cumparat cadouri pentru cei dragi le vor putea impacheta gratuit !

In fiecare weekend la Fabrica de cadouri ( et 1) vor fi invitati instrumentisti si coruri ce vor sustine spectacole unice.

Cu siguranta in aceasta perioada cumparaturile vor fi mai distractive ca niciodata, vizitatorii Liberty Center se vor bucura de sfaturi pretioase de la Trupa formata din Mos Craciun si elfii sai. Acestia vor fi prezenti la datorie pana pe 24 Decembrie, in fiecare zi si vor avea grija atat de buna dispozitia vizitatorilor cat si ca acestia sa ia cele mai avantajoase decizii la cumparaturi.

La parter zona dedicata celor mici ramane o traditie, Casuta lui Mos Craciun le va da ocazia sa il cunoasca pe Mos Craciun, sa ii spuna poezii, cantece si vor fi rasplatiti cu daruri supriza. Incepand cu 1 Decembrie Casuta Mosului isi va deschide usile si va functiona cu programul :

L-V: 17:00 – 20:00
S-D: 12:00 – 20:00, inclusiv 1, 23 si 24 decembrie.

* Voucherele oferite de Billa, Hervis si Sprider se pot utiliza doar in aceste magazine
www.libertycenter.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *