Participa GRATUIT la Mirunette Language Competition si castiga o tabara in UK!

03_MLC-016-Google-860x483

Mirunette International Education lansează pe 15 februarie 2016 concursul național de limba engleză Mirunette Language Competition, ediția a IV-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București. Marile premii oferite de Mirunette sunt 2 tabere educaționale de limba engleză în Anglia, în campusurile unor prestigioase școli și universități la nivel mondial!

Concursul se adreseaza tuturor elevilor cu vârste între 10 și 17 ani care sunt creativi, încrezatori și pasionați de cultura britanică. Participarea este gratuită și se face online, astfel încat se pot înscrie elevi din întreaga țară.

Profesorii de limba engleză care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoțitori de grup într-o tabară de vară internațională.

Prima etapă a concursului Mirunette Language Competition se desfășoara între 15 februarie și 31 martie 2016 și constă în completarea unui formular de înscriere online și răspunsul corect la 2 din 3 întrebări. Vă puteți înscrie la concurs aici!

A II-a etapă, între 8 Aprilie și 8 Mai 2016, include rezolvarea unui test de limba engleză și realizarea unui video creativ pe o temă dată. A III-a etapă a concursului constă șn intervievarea finaliștilor (20 de finaliști la categoria I de vârstă 10-13 ani și alți 20 de finaliști la categoria de vârstă 14-17 ani) de către Comisia de Evaluare a Concursului. Marii câștigători vor fi anunțați în data de 4 Iunie 2016 în cadrul Festivitatii de premiere ce va avea loc la Clubul Țăranului, în incinta Muzeului Național al Țăranului Român (Strada Monetăriei, Nr. 3, Sector 1, București).

Mirunette International Education îndeamnă toți părinții și profesorii să răspundă acestei provocări, încurajand copiii să se înscrie la concursul național de limba engleză pentru șansa de a câștiga o tabără internațională!

Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn către toți tinerii talentați și ambițioși de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate în mediul internațional creat de o tabără în Anglia.

Finaliștii concursului mai pot câștiga numeroase premii:
examene gratuite de limba engleză la British Council, biciclete de la Biciclop, cărți de la Editurile Humanitas și Libraria Engleză Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, bilete la film de la Cinema City, sejururi la Club Austria din Bușteni și Vila Q din Văratec, cursuri de olărit și pictură pe ceramică oferite de Art Time, cursuri de training în IT, Public Speaking sau MBA de la Clever Children, legitimații de student/elev internațional ISIC și multe alte surprize.

Mirunette International Education își propune să deschidă orizontul elevilor spre programe universitare de elită, să stimuleze competitivitatea, conștientizarea rolului educației la standarde înalte și perfecționarea principalei limbi de circulație internațională, prin participarea în tabere de limba engleză, ce implică interacțiunea directă cu vorbitorii nativi.

“Ideea organizării concursului Mirunette Language Competition a apărut ca o necesitate de a da o mână de ajutor elevilor valoroși în a se perfecționa atât în conversația în limba engleză, cât și în comunicare în general. Consiliem elevi pentru aplicație la Liceu sau Universitate în Marea Britanie și am realizat ce le lipsește: exercițiul de examen în condiții stricte cu respectarea cerințelor, de a face față unui interviu și de a își îmbunătăți conversația în limba engleză, prin depășirea barierei de exprimare într-o limbă străină.” (Daniela Pavoni, Director General Mirunette International Education)

Mirunette International Education este cea mai renumită și de încredere agenție de turism educațional din România. În cei 12 ani de activitate, Mirunette se mândrește cu referințe excelente de la peste 5000 de clienți și 50 de școli și universități cu care colaborăm. Mirunette oferă programe educaționale în Marea Britanie, Statele Unite, Franța, Germania, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Rusia și China și asistă elevii în alegerea celor mai bune programe care să se potrivească nevoilor lor academice și vocaționale. În fiecare an, peste 600 de elevi participă la tabere internaționale care sunt concepute astfel încât să îmbunătățească nivelul de limbă străină dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii. Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *