Cantareata cheala – Spectacol aniversar – 5 ani ArCa LuI nOe

Cantareata cheala

Duminică, 17 aprilie 2011, de la orele 19:00, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” vă invită la premiera spectacolului “Cântăreaţa cheală”, spectacol care marchează, oficial, împlinirea a 5 ani de existenţă a trupei de amatori.

Cântăreaţa cheală”, anti – piesă, dupa Eugène Ionesco, în regia lui Alexandru Robert Nagy, este spectacolul care te îndeamnă să te priveşti dintr-o altă perspectivă. Cu metafore deloc subtile, actorii încercă să “deschidă ochii” spectatorului, în speranţa că el va sesiza mult mai flagrant mecanica vieţii cotidiene şi va încerca să evite căderea în această prăpastie.

Spectacolul “Cântăreaţa cheală” transpune pe scenă acestă epidemie, atât de actuală, pe care o putem observa în jurul nostru zi de zi, cu rolul de a trage un semnal de alarmă asupra modului în care, inconştient, ne mecanizăm în banal, în cotidian.

Din distribuţie fac parte: Ana Maria Florică; Victor Ţăpeanu; Andreea Burlă;Nicholas Caţianis; Aida Petrache; Victor Alexandru Tunsu.

Intrarea la acest spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *