Seara speciala de film si muzica live la Open Pub!

i-Ronic Gradina cu Mere

Seară specială la Open Pub: film și muzică live

Open Pub împreună cu iRonic și Xela Nam vă invită Joi, 14 aprilie, începând cu orele 20:00 la o seară specială de film și muzică live.

În prima parte a serii veți putea viziona în avanpremieră primul musical de scurtmetraj din România intitulat Grădina cu Mere – în prezența regizorului. Student în Cluj, Alin Sterian (www.i-ronic.ro) a făcut din Grădina cu Mere un one-man show, întrucât compoziția muzicală, versurile și regia îi aparțin.

Alin Sterian (iRonic) – “La ora 20 in Open Pub, sunteţi invitați să urmăriţi în avanpremieră “Grădina cu Mere”, o ecranizare unică pentru România cu un concept nou în care muzica şi filmul s-au modelat într-un musical de scurt metraj. 15 minute de muzică şi film cum nu s-au mai făcut”.

Xela Nam E combinatie

A doua parte a serii vă scoate pe ringul de dans. După încălzirea de care va avea grijă Lu-K Beats, vă delectăm live cu cea mai nouă piesă marca Unic Production (www.unicproduction.ro): Xela Nam – E combinație. Pentru cei familiari cu mișcarea urbană din Capitală, Xela Nam și Lu-K Beats sunt două nume de care cu siguranță ați mai auzit. Cupa Liceelor la Street Dance, Ultimatum pentru Artă, numeroase feat-uri cu cei mai în vogă artiști hip-hop ai momentului sunt doar câteva repere care-i recomandă drept entertaineri de calitate. “E combinație” este primul single extras de pe albumul Xela Nam ce va apărea în această vară. Artistul vă va oferi un preview live pe 14 aprilie la Open Pub.
Intrarea este liberă.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *