Oportunitati de studiu in Marea Britanie

UK Exhibition

UK Exhibition

Singurul târg educațional din România dedicat exclusiv instituțiilor de învățământ britanice are loc în weekend-ul 23 – 24 noiembrie la Hotelul Howard Johnson din București.

Peste 50 de reprezentanți ai universităților și școlilor britanice prezente, împreună cu cei mai buni specialiști în domeniul educației internaționale din România vor contribui la seminariile de dezvoltare personală, conferințele și prezentările organizate în cadrul evenimentului.

Așa că dacă ești interesat(ă) de studiile în Marea Britanie, organizatorii, British Council și Ambasada Marii Britanii, te așteaptă la târgul educațional sâmbătă, 23 noiembrie, între orele 11:30 – 18:00 și duminică, 24 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 17:00. Intrarea este liberă.

Poți câștiga numeroase premii oferite de organizatori și de partenerii evenimentului – examene IELTS, bilete de avion de la Tarom, imprimante de la Xerox, cărți de la Fischer International și altele. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe website-ul evenimentului www.britisheducation.ro și să te duci la târgul educațional.

Universitățile britanice expozante vor avea un program de prezentări pe teme foarte interesante – angajabilitatea proaspeților absolvenți într-un mediu economic extrem de competitiv, avantajele de a studia Marketing și Business în Marea Britanie, impactul industriilor creative în economia Marii Britanii.

Unele dintre universități vor face chiar admitere pe loc, așa că du-te pregatit(ă) să devii student în Marea Britanie.

Programul complet al târgului educațional și detalii despre toate activitățile din cadrul evenimentului se află pe site-ul www.britisheducation.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *