Status update: @Bal C.N.M.E. – E o nebunie!

Status update: @Bal C.N.M.E. - E o nebunie!

Status update: @Bal C.N.M.E.  - E o nebunie!

de Sabrina Canea – redactor
foto: Mircea Steriu – seminarist foto

Dacă săptămâna ce abia a trecut a fost doar „încă o săptămână până la vacanță“, află că pentru tinerii liceeni din C.N.M.E. aceasta a adus nerăbdare și pregătiri mai ceva ca la nunți. Ei, ș-in timp ce tu te întorceai pe partea cealaltă a patului, eminescienii erau îmbrăcați, parfumați, puși pe șotii și gata de distracție, știind că și-au dat întâlnire la bal. Iată că a venit vremea ca ONE Club să găzduiască și petrecerea celor din Eminescu, petrecere ce se anunța a fi de neuitat.

Deși punctualitatea este pusă la păstrare în marile companii și corporații, în cazul de față ar fi fost mai de apreciat să întârzii! Chiar înainte de orele 15:00, 16 noiembrie, orele de începere ale balului, s-a făcut în fața clubului o coadă de toată frumusețea. Norocul celor care-au mai prins ceva semafoare sau au mai uitat ceva p-acasă. Chiar și așa, tot ai fi stat vreo zece minute bune ca să intri, și asta dacă n-aveai chestii foarte suspecte prin geantă.

Status update: @Bal C.N.M.E.  - E o nebunie!

Nu cu mult după ce tinerii și-au primit locurile la mese, și-au plimbat rochiile sau au mai făcut cu ochiul câtorva fete drăguțe, concursul de Miss&Mister a dat startul serii. Foarte surprinzător, bobocii care au participat la concurs au fost în număr de 33, un număr record, dacă stăm să ne gândim la un bal de câteva ore. După o intrare pe cinste, armonizată de încurajărire colegilor și chiar ale diriginților, boboceii noștri au avut ca primă probă tema de „HiSchool“, care a fost jucăușă și pe gustul tuturor.

Desigur, cei mari mai cârcoteau câte puțin pe seama emoțiilor celor mai mici, dar totul face parte atmosfera de liceu, așa-i? După ce piticii s-au retras în culise, Alina Bărdiță ne-a învățat ce înseamnă să-ți curgă muzică prin vene pe melodia Rihannei, „Stay“, așternând asupra întregii mulțimi o emoție de plăcere totală.

Spre deosebire de toate celelalte baluri la care am mai fost anul acesta, Eminescu vine cu o noutate: Miss&Mister la Seniori! Elevii de-a 11-a și a 12-a și-au făcut apariția în forță, dând drumul unui război între „Îngeri și Demoni“.

Deși pe bilete scria mare și clar „Connect-R“, ne-am bucurat de apariția Ralukăi și a lui DJ Sava, ceea ce nu i-a bucurat pe unii. Raluka, împreună cu ai ei băieți, Dan și Andu, au ridicat sala de pe scaune pe hituri precum „Out of your business“, „Tenerife“, „S&M“, „Sweet dreams“, „Surrender my love“, „I like the trumpet“ și „Aroma“.

Status update: @Bal C.N.M.E.  - E o nebunie!

Și-am ajuns și la a doua probă! Astfel, la proba de seară am cunoscut niște boboci eleganți și cu gusturi rafinate. Chiar dacă tocurile mult prea înalte le-au pus uneori în dificultate pe fete, jurații mai închideau din ochi pe ici, pe colo. Nici seniorii nu s-au lăsat mai prejos, și au transformat scena într-o defilare de modă ca la carte. După ce aceștia și-au primit notele, s-au retras bucuroși în culise, făcând loc celor de la „6 elements“, nelăsând pe nimeni să stea jos în timpul numărului lor. „Escape Crew“ ne-au bucurat pe ritmuri mai vechi și mai noi, invitând chiar și pe cei mai timizi să dea din fund alături de ei.

O mai știți pe Denisa Trofin de la balul din Centrală? Ei, ea ne-a făcut o surpriză foarte drăguță și a cântat și pentru eminescieni. Nelăsându-se așteptată, Denisa s-a făcut stăpână pe întreaga sală și ne-a ridicat în picioare pe hit-uri ca „On the floor“ (Pitbull), „Do it like a dude“ (Jessie J), „Pleacă“ (Vunk) și „Orice ar fi“ (melodie proprie). Denisa a venit și cu două animatoare foarte drăguțe, și asta se putea observa din privirile pe fugă ale băieților, ceea ce nu e de condamnat.

Status update: @Bal C.N.M.E.  - E o nebunie!

Diana Stan, C.N.M.E.-stă d-a noastră s-a jucat puțin pe piesele „Next to me“ (Emili Sandé) și „I will always love you“ (Whitney Houston). Dacă după prestația Dianei în aer plutea o aer romantic, după dansul alert al Corinei Cataru și al partenerului ei, Andrei Leonte, toți participanții erau gata de zbănțuială.

Și momentul mult așteptat, decernarea premiilor, a sosit cât ai clipi. Titlul de Miss și Mister boboc 2013 merge la Anda Ciotoracu și Eduard Robițu, iar Miss și Mister Senior merge la Alice Afilipoaie și Mihai Loghinescu. Iar de aici a început adevărata petrecere. Toată noaptea, adica vreo oră jumătate, tinerii au dansat ne-ntrerupt, au stat la bârfe și s-au pozat non-stop. Oboseală? N-a existat așa ceva pentru eminescieni! Aceștia s-au rupt în cele mai mișto figuri de dans, fără a mai băga de seamă prezența profilor, care-i admirau din plin.

Cu toate că părerile despre bal au fost împărțite, toți au recunoscut că s-au distrat super. Le mulțumim celor de la Primăria Municipiului București și Centrul de Proiecte și Programe Sportive pentru copii si tineret București.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *