Balul lazaristilor 2010: Fame – Be controversial

bal_lazar-vizitiu_maria-colaborator_foto-teen_press-19

de Ana Ene – colaborator
foto: Maria Vizitiu – colaborator foto

Preconizat a fi „the best event of the year“, balul bobocilor lăzărişti s-a dovedit o mega-petrecere cu un mega-succes! În seara de 15 decembrie, la ora 19:30, s-a dat startul petrecerii în Bamboo, cel mai tare club bucureştean al momentului.

Muzica house, derulată în surdină până ce clubul şi-a primit toţi invitaţii, a explodat în jurul orei 21:30, înainte de începerea binecunoscutului concurs de Miss şi Mister.

bal_lazar-vizitiu_maria-colaborator_foto-teen_press-104

Când ceasul a bătut aproape de ora zece, pe scenă şi-a făcut apariţia Cătălin Măruţă, o prezenţă plină de dinamism, anunţând oficial deschiderea competiţiei de Miss şi Mister. „Şapte fete frumoase şi şapte băieţi prezentabili“ au făcut o primă impresie puternică în faţa juriului exigent, printr-o coregrafie în grup, după care s-au prezentat fiecare în parte în faţa a peste o mie de perechi de ochi curioşi. După câte o declaraţie de dragoste aruncată de unii băieţi iubitelor lor, după propriile certitudini ale fetelor despre ambiţia şi toate celelalte calităţi necesare pentru a câştiga şi, evident, emoţiile absolut normale, frumoşii şi frumoasele serii s-au descurcat onorabil, trecând mai apoi la următoarea probă, cea de talente!

bal_lazar-vizitiu_maria-colaborator_foto-teen_press-119

Aici, publicul a avut ocazia de a se bucura de un spectacol în toată regula: dansuri sportive, contemporan combinat cu balet, numere de magie extraordinare, Justin Bieber şi Lady Gaga în format… mai original, „Don Juani“ pe ritmuri de „You can leave your hat on“ (nu vă gândiţi la prostii, erau şi minori pe acolo :D) şi multe altele.

După ultima probă, cea a rochiilor de seară şi după o scurtă prezentare de modă a doi elevi din Lazăr şi Sava, juriul a dat verdictul: Miss Boboc Maria Tălpiga, Mister Boboc Călin Radu, Miss Popularitate Cătălina Oprea şi Misteri Popularitate Rareş Ciornei şi Andrei Buiac, fiindcă publicul i-a iubit pe amândoi în egală măsură.

bal_lazar-vizitiu_maria-colaborator_foto-teen_press-39

Atmosfera a fost strălucitoare, plină de urale şi entuziasm, locaţia uimitoare, iar liceenii, cuprinşi de febra clubbing-ului, în frunte cu domnii directori :-), s-au dezlănţuit pe melodiile unora dintre cei mai în vogă artişti ai momentului precum Şuie Paparude şi Elena Gheorghe. Un mega show Paraziţii a închis balul.

bal_lazar-vizitiu_maria-colaborator_foto-teen_press-125

În jurul orei patru şi jumătate, lăzăriştii s-au îndreptat frumos spre ieşire, şi, deşi la doar câteva ore distanţe îi aştepta o inspecţie, sunt sigură că nu le stătea capul decât la câte aveau de povestit în ziua următoare despre cel mai tare bal: A fost odată ca-ca-ca niciodată…

Recommended Articles

1 Comment

  1. Mie imi place ce ai scris si cum ai scris!Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *