EcoMetroArt – expozitie de arta plastica, digitalasi stradala

EcoMetroArt - expozitie de arta plastica, digitalasi stradala

EcoMetroArt - expozitie de arta plastica, digitalasi stradala

de Laura Ștefan – seminarist
sursa foto: www.vernisaje.com

Povestea obișnuită cu statul, așteptatul la metrou și plictiseala este zilnic întâlnită și experimentată de noi toți. Așadar drăgălașii noștri prieteni de la „Clubul de Turism și Ecologie Ecotur“, mână în mână cu Metrorex, și desfășurându-se în cadrul programului „Țara lui Andrei“ s-au gândit la noi toți și au adus mai aproape natura de om.

Încă de pe 15 până la 22 februarie expoziția EcoMetroArt a fost deschisă în pasajul dinspre Hotel Intercontinental, de la stația de metrou Universitate, dăruind lucrări minunate cu mesaje puternice din partea tuturor concurenților.

În urma celor 100 de lucrări înscrise în competiția EcoMetroArt, au fost alese 15 pentru a bucura trecătorii, a aduce o pată de culoare și voie bună în fața publicului călător cu mijloace mai puțin poluante și pentru a pune în evidență armonia artei îmbinate cu ecologia și urbanitatea metroului.

Putem să îi felicităm pe câștigătorii concursului, Ionuț Popescu – artă plastică, Birtea Oana Roxana – artă digitală, Bucătaru Călin – artă stradală, cât și pe restul concurenților ce s-au străduit să pună în valoare viața cotidiană îmbinată cu ecologia într-un mod artistic, care a reușit pentru o săptămână să scoată liceanul și românul muncitor din rutina zilnică și plictisitoare. Bună treabă tuturor!

Pentru detalii despre expoziție și pentru a admira lucrările participante, accesați www.club-ecotur.ro secțiunea EcoMetroArt, sau www.facebook.com/clubecotur.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *