O noapte magica alaturi de Demis Roussos

demis_roussos-pita_ioana-fotoreporter-teen_press-02

de Andreea-Alina Ionescu – redactor
foto: Ioana Piţa – fotoreporter

A trecut şi mult aşteptatul eveniment care a avut ca protagonist un cântăreţ grec.
În noaptea de 4 decembrie, la Sala Palatului, Demis Roussos a susţinut un concert extraordinar de sărbători. Cu două zile înainte de apariţia sa pe scenă, organizatorii anunţau că numărul biletelor s-a epuizat foarte repede într-un timp relativ scurt.

demis_roussos-pita_ioana-fotoreporter-teen_press-08

Artistul a urcat pe scena noastră, pentru a treia oară, în jurul orei 20. Luminile s-au stins lent, apoi au început aplauzele unui public doritor să-l întâlnească. Spectacolul a fost compus din două părţi despărţite de o pauză de 20 de minute. Pauză, în care Demis a oferit autografe fanilor, atât greci cât şi români, şi a primit încântat cadourile lor.

demis_roussos-pita_ioana-fotoreporter-teen_press-04

La numai 64 de ani, Demis Roussos, posedă o voce inconfundabilă. Au fost melodii în care se auzea foarte clar timbrul distinct al vocii, ce a fondat succesul carierei sale.

În cele două ore de concert, fanele înfocate nu au încetat să-l aplaude şi să-l aclame. El le-a răsfăţat urechile cu celebrele melodii „Quand je t’aime!“, „Rain And Tears“, „Goodbye my love, goodbye“, „My friend the wind“, „White Christmas“, „Forever And Ever“ , două melodii noi şi patru colinde magice ce pot fi găsite şi pe noul său album, intitulat „Demis“.

demis_roussos-pita_ioana-fotoreporter-teen_press-07

Pe tot parcursul concertului, artistul a fost într-o constantă interacţiune cu publicul, având chiar şi mişcare scenică.
Momentele serii au fost: apariţia pe scenă a unui cor aparte care l-a acompaniat – nimic nu putea să încălzească mai bine vocea artistului decât cele ale unor tineri bine pregătiţi -, şi solo-ul final structurat pe baza melodiei „Momy Blue!“, care nu a făcut altceva decât să energizeze publicul.

demis_roussos-pita_ioana-fotoreporter-teen_press-03

Doamnele şi domnişoarele din sală au avut ocazia să trăiască un moment special alături de Demis, care a spus de mai multe ori „I love Romania!“
În concluzie, o noapte a fost de ajuns ca Demis Roussos să demonstreze că talentul nu se iroseşte chiar dacă timpul trece necontenit.

P.S.: Pentru tinerele ce se aflau în sală, chitaristul român a fost atracţia serii :-).

Leave a Comment