Pe la Street Heroes 4 – Ziua a 2-a

Street Heroes 4 - Ziua a II-a

Street Heroes 4 - Ziua a II-a

de Ana-Maria Căciulă – colaborator
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

A doua zi a celui mai mare festival de cultură urbană din ţară ne-a întâmpinat cu mare căldură… la propriu! Cu toate că s-au desfăşurat finalele concursurilor, numărul celor prezenţi până în ora 19:00 a fost mult mai mic, comparându-l cu cel din prima zi, din cauza caniculei. Totuşi, căldura nu a oprit gaşca Okapi Sound să facă probe audio. Din fericire, uşor-uşor s-au strâns chiar mai mulţi oameni, la timp pentru a participa la premiere şi a vedea rezultatele. Foarte mulţi străini au câştigat premii importante anul acesta, dar nici ai noştri nu au stat degeaba, ci s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

În jurul orei 21:00, s-au strâns în faţa scenei câteva sute de oameni, aşteptând cu nerăbdare concertul. Au intrat pe scenă Grasu XXL, Spike, Mitză, Maximilian, Mefx, Junky, Tranda şi Dj Oldskull, printre ţipete şi aplauze. Grasu XXL a făcut senzaţie ca deobicei cu piesele „Maria Ioana“, „E prea mult fum“, „Jos, jos, jos“, dar cea mai aşteptată piesă a serii a fost „Turbofin“. Înainte de piesa „Curaj“, acesta a spus câteva cuvinte „din suflet“ adresate personajelor importante din politică. Apoi a sfătuit publicul să ia atitudine şi să pornească ei însuşi o schimbare în ceea ce priveşte România.

Street Heroes 4 - Ziua a II-a

Când Mitză a intrat în scenă, Grasu XXL a zis că omul este super-talentat şi că scoate piese pe bandă rulantă, că este foarte inspirat şi a compus o mulţime de piese pentru cei de la Okapi. Dar probabil v-aţi pus şi voi următoarea întrebare: Şi Guess Who? Păi, păi, păi, Grasu a făcut un comentariu înainte de începerea piesei „Decât să minţi“ cum că „maimuţica nu este în seara asta cu noi, dar vreau să cântaţi cât puteţi de tare următoarea piesă!“. Se pare că Guess Who a avut un concert şi nu a putut să participe la Street Heroes. Dar nu-i nimic, căci prietenii lui au făcut în aşa fel, încât am avut impresia că şi Guess Who era acolo. Au interpretat „Lumea mea“, „Tu“, iar puţin timp după aceea, Maximilian şi Mefx au făcut lumea să sară în picioare cu piesa ce i-a ţinut în topuri luni de zile, „Sophie“, dar şi cu piesa „Like a boss“.

Au încântat publicul şi cu alte melodii cum ar fi „Tâmpit“, ce-i aparţine lui Tranda, „Cică, cică am gagică“ a lui Junky, dar şi „Îţi pare rău“ a lui Spike. Puteţi să vă daţi seama din toate astea că a fost un super concert, plin de energie.

Street Heroes 4 - Ziua a II-a

A urmat afert-party-ul cu Funtcase şi Cookie Monsta la Arenele Romane între 23:30 şi 5:00, care nu a fost prea apreciat în rândul puştimii. Mulţi dintre ei au declarat că a fost ok, dar că se aşteptau la ceva mai bun. Bineînţeles că gusturile nu se discută, şi fiecare are părerea lui. De altfel au fost şi persoane cărora le-a plăcut la nebunie.

Acum că s-a terminat şi ce-a de-a patra ediţie Street Heroes, aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne pregătesc aceştia în primăvară, când va avea loc următorul event marca SH.

Puteti vizualiza restul fotografiilor pe pagina de Facebook Teen Press.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *