Concert Partizan la Tete-a-Tete

Concert Partizan la Tete-a-Tete


La inceput de iarnă, mai exact sâmbătă 11 decembrie, de la ora 20:30, Tête-à-Tête Coffee Art & Chill te delectează cu un concert al trupei PARTIZAN. Seara va fi deschisă de către MES QUINS.

Prețul intrării este 20 lei, iar rezervări se pot face sunând la nr de telefon 0728 668 463

În 2001, cei doi membri fondatori ai trupei Timpuri Noi, Adrian Pleșca (Artanu) și Răzvan Moldovan (Suedezu), au pus bazele unei noi conspirații muzicale, numită Partizan, alături de alți câțiva muzicieni. Au lansat două albume: Am cu ce și Bucuresti, iar hiturile s-au numit Fata mea și Păpușea masculina.

In 2010, Partizan revine după 4 ani de absență. Artanu și Suedezu au cooptat trei noi membri: Janin Pasniciuc la chitara, Andrei Petrilă la tobe, și Cezar Knihinsci la bass. Cei cinci au vor adopta un nou stil: rock modern cu influențe orientale.

Era o zi friguroasă din iarna anului 2008, când Ovidiu Chihaia și Silviu Gherman au pus bazele trupei Mes Quins. Au cooptat o basistă (Gina Teslaru) și un toboșar (Ovidiu Rusu). Mes Quins au concertat în mai toate cluburile din București, deschizând pentru Namosh, Handsome Furs, Noblesse Oblige și Kissogram. În 2009, au colaborat cu regizorul Miruna Boruzescu pentru realizarea unui videoclip inovator pentru piața de muzică din România. În prezent, trupa se pregătește de lansarea albumului de debut. ”Mes Quins este o adevarată revelație pe scena muzicală românească. Electro-clash murdar și post-punk profund completate de versuri de o autoironie delicioasă sau de o sensibilitate aproape gotică, Mes Quins fac electro-ul seducător”. (Cătălina Bolozan – musichat.ro)

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza
Bucuresti – sector 1

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill este un lounge pitoresc in mijlocul naturii, un spatiu de cultura si voie buna, unde te relaxezi la o cafea, un ceai, o poveste, o carte, o surpriza. Localul s-a nascut din nevoia unui loc intim in parcul Herastrau, cu atmosfera calda si preturi pentru toate buzunarele. Tete-a-Tete isi propune sa aduca aerul Parisului si o portie placuta de cultura in viata celor ce ii trec pragul: cu o carte din biblioteca, cu o piesa de teatru jucata de faimosi actori romani, cu un concert de jazz sustinut de cei mai buni muzicieni romani ai momentului, cu expozitii, targuri de vintage, arta si handmade sau chiar cu muzica electronica contemporana.

https://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
https://www.twitter.com/TeteaTeteChill

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *