In ritmuri de dans cu C.N.M.B. 2010

bal_basarab-roxana_leocovici-fotoreporter-teen_press_-104

de Irina Brătan – colaborator
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Data de 28 noiembrie a fost ziua Balului Bobocilor „basarabeni“. În jur de ora 14:00, o multitudine de elevi a trecut pragul mult râvnitului club Jukebox.

Nimic interesant în prima oră; nimic deosebit. Toată lumea căuta să şi-i găsească „p-ai lui“ şi aştepta ca ziua să-nceapă în adevăratul sens al cuvântului. Cu riscul de a mă repeta, mai mult de o oră nu a durat acest tot notoriu, căci prezentatorii au urcat pe scenă şi concursul de Miss şi Mister şi-a anunţat începutul. Finally! 🙂
Prima probă pe care concurenţii au susţinut-o a fost cea în care fiecare s-a descris, s-a prezentat pe scurt.

bal_basarab-roxana_leocovici-fotoreporter-teen_press_-19

A urmat proba de dans pe perechi, când, datorită coregrafiei şi ţinutelor fetelor, atmosfera s-a încins până la extrem. După aceasta, participanţii şi-au demonstrat aptitudinile: multe, multe dansuri din partea domnişoarelor şi mult, mult cântat vocal în rândul băieţilor. Tot în rândul acestora mai din urmă, s-au făcut remarcate o reprezentaţie de free style cu o minge de baschet şi o altă reprezentaţie de cântat la tobe. Bine’nţeles, n-a lipsit nici proba de seară, în care concurenţii au defilat pe scenă în ţinute de… seară! Apoi amintim de proba de cultură generală, când unii, alţii au cam făcut-o de oaie, şi încheiem prin renumita probă surpriză, care de această dată s-a axat pe karaoke (a contat doar pentru impresia artistică – nu a fost notată).

bal_basarab-roxana_leocovici-fotoreporter-teen_press_-27

Între probe, cei prezenţi au luat parte la alte câteva demonstraţii de dans (de la street dance, la dansul de tip MJ al lui Anghel Alexandru, la dans modern – cu Alina Radu şi Silvia Mihai, campioane naţionale). Printre altele, au mai fost şi o reprezentaţie de beatbox şi momenţele când elevi basarabeni au cântat în faţa tuturor diverse melodii.

bal_basarab-roxana_leocovici-fotoreporter-teen_press_-60

Iar aşa ajungem la BAZI! Renumitul rapper al liceului a cântat la sfârşitul tuturor probelor, când juriul s-a retras pentru o ultimă sfătuire :-). Bazi a dat startul show-ului său cu piesa „Undeva în Basarab“, pe care marea parte a celor din club au fredonat-o. Că doar versurile sunt despre… Basarab! La sfârşitul mini-concertului său, juriul s-a întors cu rezultatele finale. Altfel spus, Basarabul şi-a găsit „vedetele“ pentru alţi aproximativi 3-4 ani: Miss Jeaninne Păun, Mr. Sorin Manole, Miss popularitate Rebeca Tîrnă şi Mr. popularitate Teodor Nistor. (Felicitări vouă şi celorlalţi participanţi!)

bal_basarab-roxana_leocovici-fotoreporter-teen_press_-85

După ce s-a terminat concursul, a intrat în aplauzele tuturor mult-aşteptatul Guess Who! Ei, şi acum toată lumea-i fericită! Lasă emoţiile şi suspansul şi dă-i drumu’ la dans! Iar pe melodii cunoscute d-ale lui Guess Who, precum „Azi nu“ şi „Locul potrivit“, toată lumea a dansat, a cântat şi s-a bucurat. Însă nimic nu ţine la infinit, iar interpretul şi melodiile sale nu fac nici ele exceptie de la regulă. Aşa că, după o vreme, acesta s-a retras, lăsând DJ-ul să-şi facă treaba, până la ora 20:00, momentul de plecare al tuturor. Momentul când luminile Jukebox-ului s-au aprins, spre marea dezamăgire a elevilor.

bal_basarab-roxana_leocovici-fotoreporter-teen_press_-113

Promiţător, incitant, frumos – astea ar fi cuvintele cheie pentru ziua şi seara de 28 noiembrie. La cât mai multe baluri înainte şi să ne revedem şi la anu’ tot mai frumoşi şi mai sănătoşi! 😀

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *