O felie de umor cu Improvizatorii

O felie de umor cu Improvizatorii

O felie de umor cu Improvizatorii

de Carina Diaconu – colaborator
foto: Andrei Lumpan – colaborator foto

„Râdem, râdem… Da’ mai și glumim!“ Cam așa sună motto-ul grupului Improvizatorilor.Cum să te pregătești mai bine să începi o nouă săptămână de liceu decât, vorba aceea – cu o porție sănătoasă de râs?

Duminică seară, 3 martie, în Spice Club au întreținut atmosfera Improvizatorii, toată echipa fiind formată din Gabriel Velicu, Vlad Oancea, Cosmin Bighei, Constantin Lupescu, Doru Cătănescu, Olimpia Mălai și nu în cele din urmă, Gabriel Pîndici, care a acompaniat artiștii la pian, în tonuri de mister, dramă, comedie, rock și multe altele.

Plin de voie bună, publicul a așteptat cu nerăbdare începerea spectacolului. Prezentatorul a fost în această seară Doru Cătănescu, care i-a introdus în scenă pe patru dintre colegii săi: Gabriel Velicu, Vlad Oancea, Cosmin Bighei și Constantin Lupescu, în apaluze frenetice.

O felie de umor cu Improvizatorii

Interacțiunea cu publicul a fost intensă, căci a trebuit ca acesta să contureze spațiul teatral și detaliile pentru actori, prin intermediul imaginației lor colorate – în cel mai bun sens, desigur. Cei patru au debutat cu un set de povești al căror titlu a fost sugerat din public. Dificultatea a crescut de la trei consoane scoase, pe rând, până la propoziții formate doar din trei cuvinte. Relația scenică a făcut atmosfera familială, căci publicul a simțit timp de o oră și jumătate naturalețea celor patru și pasiunea pentru improvizație. Au urmat alte povești creative, îmbinate cu cele mai comice idei, fraze și cuvinte, notate de spectatori pe bilețele.

Am intrat și mai mult în universul teatrului, când au fost propuse comedia, tragedia și chiar lumea filmului polițist și al dramei. Spre finalul reprezentației, fiecărui actor i-au fost atribuite un cuvânt sau un grup de cuvinte și un sentiment, pe care le-au transformat în cele mai comice povești. Cei patru și-au dovedit încă o dată talentul, când au cântat genuri muzicale variate – rock, rap&hip hop, pop, fără nicio dificultate, chiar și atunci când a trebuit să finalizeze fiecare strofă cu același vers, propus tot de spectatori.

O felie de umor cu Improvizatorii

La final, Improvizatorii noștrii au pregătit o surpriză și i-au dedicat unei tinere voluntare, invitată apoi pe scenă, un cântec pe baza unei dorințe pe care, astfel, i-au îndeplinit-o – în acest caz o mașină Volvo, toate stârnind ropote de aplauze și haz plin de admirație.

Dacă îți lipsește o porție de râs, în fiecare duminică seară, începând cu ora 19:30, Improvizatorii „creionează“ prin personalitate și umor clubul Spice, cu inventivitate la secundă. Doar știi ce se spune: „Fiecare zi în care nu ai râs este o zi pierdută!“

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *