Street Heroes Spring Break 2012 – Ziua 2

Street Heroes- Ziua a doua

Street Heroes- Ziua a doua

de Ana-Maria Căciulă – colaborator
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Festivalul de cultură urbană s-a desfăşurat chiar şi mai frumos a doua zi, pe 5 mai, care într-un final a devenit defapt 6 mai. Până să ajungem la acea parte a serii (sau dimineţii?!), trebuie să precizez un lucru ce a ajuns la urechile noastre. Preţul brăţării, pentru a putea intra, a fost clar specificat, inclusiv pe site-ul lor oficial: 15 lei, vineri, şi 10 lei, sâmbătă. Se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa. Mai mulţi indivizi au fost nevoiţi să plătească 15 lei şi sâmbătă, fiind asiguraţi că a fost „o neînţelegere pe site“. Păi bine, măi, aşa să fie, dar cum rămâne cu alţi oameni, care au intrat în acelaşi interval de timp, dând la intrare doar 10 lei? Ca să nu mai zic că ulterior, pe pagina oficială Street Heroes, au fost comentarii legate de nemulţumirea unora care susţin că au plătit chiar 20 lei sâmbătă.

Street Heroes- Ziua a doua

Lăsând la o parte incidentele economico-hai-să-tocăm-copiii-de-bani, festivalul a început la fel ca vineri, cu finalele concursurilor de skateboarding, BMX, B-boy, role. Ceea ce putea fi uşor de observat pentru o persoană care fusese şi vineri, era faptul că în a doua zi deja era mult mai multă lume, probabil toţi liceenii care nu au vrut sau nu au putut să chiulească cu o zi în urmă. Good for them, chiulul nu este recomandat, mai ales acum, în perioada tezelor.

Street Heroes- Ziua a doua

Muzică, soare şi distracţie, sau cel puţin asta se vedea sâmbătă, la Street Heroes. Scena a fost montată mai devreme decât ne aşteptam, în jurul orei 19:00. Puţin mai târziu, a început concertul mult aşteptat. Ne-au încântat: Gojira, care a făcut bineînţeles senzaţie printre liceeni, Sharky, care a ţinut lumea cu mâinile pe sus, Mc Motion şi Monument. Mai are oare sens să zic că s-au ridicat şi ei la acelaşi nivel, adică au făcut un super show? Totuşi, am avut impresia că Unlocka a avut cel mai mare succes dintre toţi. A reuşit cumva să câştige publicul şi sâ îi facă să se distreze şi mai tare.

Street Heroes- Ziua a doua

Ce merge cel mai bine după un super concert, dacă nu un after-party cu Borgore, care a avut loc în Turbohalle, de la miezul nopţii până dimineaţa. Era de aşteptat să fie o chestie super tare, dar ceea ce s-a întâmplat acolo a fost pur şi simplu un haos total. Să mai zic că lumea a înnebunit la piesele Nympho şi Delicious? Sincer, cred că nu are rost să spunem lucrurile mult prea evidente. Borgore, însă, nu s-a lăsat până nu a pus oamenii să facă loc in mijloc. De ce? Voia să vadă cel mai mare pogo din istoria pogo-ului. Ce a urmat a fost demn de Cartea Recordurilor. Uite-aşa s-a făcut ora 5:30 dimineaţa în Turbohalle, care era încă plin de oameni nesătui de distracţie.

Street Heroes- Ziua a doua

Cum toate lucrurile au un sfârşit, şi Borgore s-a terminat, şi oamenii au plecat, şi Street Heroes s-a încheiat! Liceenii susţin că Street Heroes nu a avut niciodată o ediţie mai reuşită şi aşteaptă ceva şi mai grozav anul viitor.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *