Modele pentru TINEri

modele II

modele II

Tinerilor din societatea contemporana le este din ce in ce mai dificil sa isi construiasca un drumul bun de urmat in viata, luand in calcul modelele cele mai notorii de “succes”, care sunt prezentate si mediatizate in presa scrisa sau audio-vizual.

Modele pentru TINEri este un eveniment care promoveaza adevaratele modele ale Romaniei in randul tinerilor, printr-o serie de conferinte, unde vor asculta si se vor putea identifica cu aceste modele.

Proiectul Modele pentru TINEri se doreste a fi cea mai puternica sursa de inspiratie, idei si motivatie pentru tinerii valorosi din Romania. Este unul dintre cele mai pretentioase si totodata ambitioase proiecte implementate de catre Clubul Studentilor CS-URA si credem in reusita sa si a impactului pe care acesta il poate avea in randul “TINErilor”.

Aducem fata in fata lideri autentici ai Romaniei cu tineri studenti intre 18 si 25 de ani pentru a-i ajuta pe acestia din urma sa-si gaseasca exemplul de urmat in viata sau cariera, prin impartasirea experientelor, ideilor, cunostintelor din domeniul speakerilor.

Traim intr-o societate in care tinerii se plang de lipsa modelelor insa de cele mai multe ori le cauta acolo unde nu trebuie. Noi incercam sa va ajutam in aceasta cautare si vi-i aducem in fata voastra.

Astfel, dupa succesul inregistrat de prima editie, care i-a adus fata in fata pe Doru Octavian Dumitru, Marian Stas si Crina “Coco” Popescu cu aproape 400 de tineri, va invitam la editia a doua.

Conferinta va avea loc Miercuri, 16 Mai, ora 18.00 in Aula Magna a Universitatii Romano- Americane si ii are ca invitati pe:

*Leonard Doroftei

*Cosmin Alexandru

*Florin Grozea

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *