De vorbă cu finaliştii Pun Pariu pe Talent

De vorbă cu finaliştii Pun Pariu pe Talent

De vorbă cu finaliştii Pun Pariu pe Talent

de Ana-Maria Tudorache – colaborator
foto: Cătălina Cosma – fotoreporter

Odată cu încheierea semifinalelor şi aflarea marilor finalişti, a venit şi rândul workshop-urilor cu aceştia. Astfel, sâmbătă, 20 aprilie, a avut loc primul workshop marca „Pun Pariu pe Talent“, găzduit de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti. Cu mic, cu mare, concurenţii au început să apară şi am avut şansa de a sta de vorbă cu câţiva dintre ei, aflând astfel câteva lucruri despre ce vor vrea să facă după terminarea concursului, cum se simt când sunt pe scenă sau cum stau cu emoţiile înainte de marea finală.

Prin urmare, aproape toţi concurenţii vor să îşi continue carierele în muzică sau dans, precum şi studiile (să nu uităm că totuşi şcoala este şi ea foarte importantă), cu toţii fiind de acord asupra faptului că scena le este o a două casă şi acolo se simt în largul lor, putând să se exprime liber şi să arate publicului de ce sunt în stare. Chiar dacă unii dintre ei sunt timizi în viaţa de zi cu zi, sau stăpâni de fiecare dată pe situaţie, pe scenă uită de toate emoţiile şi dau tot ce pot mai bun pentru a le transmite celor din sală ceea ce simt.

De vorbă cu finaliştii Pun Pariu pe Talent

Că tot am ajuns la capitolul „emoţii“, cei mai mulţi dintre finalişti sunt emoţionaţi ori de câte ori urcă pe scenă, însă dorinţa de a ajunge cât mai sus precum şi reacţia publicului, îi fac să le lase deoparte încă de la primele versuri cântate.

Aşadar, cu emoţii sau fără (sunt totuşi şi concurenţi care nu au deloc şi sunt siguri de ceea ce fac), participanţii reuşesc să impresioneze publicul şi să capete experienţă în ceea ce priveşte mişcarea scenică sau „lupta“ cu neliniştea dinaintea unui concurs.

În legătură cu marea finală ce va avea loc în data de 24 mai, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenţilor, concurenţii, alături de organizatori, muncesc din greu pentru a oferi publicului un show de excepţie, în care talentul îşi va face simţită prezenţa.

De vorbă cu finaliştii Pun Pariu pe Talent

Aceştia nu şi-au ales încă numerele cu care ne vor încânta, însă ne asigură că va fi o seară memorabilă, plină de surprize şi coregrafii uimitoare. Nu trebuie să uităm nici de faptul că finaliştii sunt abia la începutul pregătirilor pentru finală, urmând ca zilele ce urmează să aibe ore la sală şi şedinţe foto, la care se adăugă sfaturile oamenilor din industria muzicală şi media, precum şi suportul organizatorilor, totul pentru ca cei 17 concurenţi să facă cel mai bun show de talente.

Noi le urăm baftă tuturor şi ne vedem în marea finală!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *