De la Stand-up Comedy cu Micutzu & friends

Stand-up comedy cu Micutzu & friends

Stand-up comedy cu Micutzu & friends

de Carina Diaconu – seminarist
foto: Mircea Steriu – colaborator foto

Miercuri seara la „Old School“, CCSB, ne-au așteptat Micutzu & friends la o porție de râs.

„Cum se numește un homosexual care mănâncă mere?“ a fost una dintre întrebările de debut, însă răspunsul, care probabil era pregătit, nu a mai fost transmis publicului. Un spectator grăbit a răspuns: „Cel care vorbește“. A urmat un râs exploziv al întegii săli și aplauze frenetice – desigur, pentru încurajarea comediantului.

Stand-up comedy cu Micutzu & friends

Glumele au fost variate, începând cu cele despre femei, fiind un domeniu mai „bine cunoscut” de Micutzu & friends, după cum au spus. Au fost abordate glume cu bătrâni, despre religie și filme porno. Micutzu, care în ciuda numelui nu era chiar așa mic, s-a folosit de acest atu ca să stârnească amuzamentul.

Stand-up comedy cu Micutzu & friends

Astfel, ne-a introdus în lumea copilăriei și ne-am reamintit jocurile dragi, de care el „nu s-a putut bucura“. În cele din urmă, s-a încheiat cu domeniul muzicii, chiar cu manelele, iar Micutzu a primit un feedback zgomotos din partea publicului.

Stand-up comedy cu Micutzu & friends

Au fost diverse momente, de la haz până la liniște, în funcție de cum au gustat spectatorii glumele. Au mărturisit că au rămas cu o impresie plăcută și unii nu au regretat seara. Părerile au fost împărțite, dar până la urmă am râs, că doar am mers la stand-up comedy. Spectatorii au venit pregătiți să „deschidă“ urechile timp de o oră și jumătate și să se simtă bine. Atmosfera a fost marcată de voie bună.

Așa că ridicați-vă de pe scaune și râdeți până nu mai puteți!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *