Nebunie la balul din Coșbuc & Lauder Reut!

Bal Cosbuc-Lauder_Raluca Urda_Corespondent al RCTP (47 of 338)

de Ana Pogonariu – colaborator
foto: Raluca Urda – colaborator foto

Ca în fiecare an, era imposibil ca cei de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc să nu ne surprindă cu un bal de excepţie, plin de energie, eleganță şi, nu în ultimul rând, distracţie.

Astfel, în data de 4 februarie, la ora 19:00, clubul Bamboo şi-a deschis porţile, primind peste 1000 de invitaţi din toate liceele, îmbrăcaţi în fel de fel de ţinute. Puţin după ora 19:30, pe scenă şi-au făcut apariţia celor două gazde ale serii, Ştefan Iancu şi Daniel Nejat Aski (a.k.a Nejat), făcând atmosferă în mulţime.
Bal Cosbuc-Lauder_Raluca Urda_Corespondent al RCTP (123 of 338)

S-a dat, apoi, startul concursului de Miss şi Mister Boboc, începând cu proba casual. Prezentatorii au introdus cele 6 perechi ale CNBGC, şi cele 3 perechi ale Colegiului „Lauder Reut“. Această probă ne-a ajutat să cunoaştem mai bine bobocii, aflând câteva calităţi, și pasiuni d-ale lor. După momentul de debut al bobocilor, au urmat câteva numere de dans, muzică, şi bineînţeles, voie bună.

În jurul orei 21:15, pe scenă „s-a stins lumina“, ca să spunem aşa, deoarece Ruby a vrut să se facă şi mai remarcată decât era deja. Aceasta a încântat publicul cu melodii de genul „băiat de bani gata“, sau „Inima şi sufletul“. Totodată, ne-a învăţat să „nu punem la suflet“, melodia făcând ravagii printre cei prezenți. Ar fi fost imposibil să nu cânte şi „Bună, ce mai zici?“, celebra melodie pe care o are cu Dorian Popa.
Bal Cosbuc-Lauder_Raluca Urda_Corespondent al RCTP (106 of 338)

După ce Ruby a antrenat cât se poate de bine publicul, a urmat un moment special de dans pregătit din partea bobocilor, care au făcut un show pe cinste. Trupa 4Styles, pe care am văzut-o şi la balul din Enescu, s-a îmbinat perfect cu atmosfera creată cu puţin timp înainte.

Gabriel Sasu, a oferit un număr de popping excepţional, fiind aplaudat de tot clubul. Din câte s-au auzit prin public, Sasu are chiar şi un canal de Youtube, unde postează destul de fluent clipuri atât cu popping, cât şi cu freestyle. Aşadar, pe Gabriel Sasu îl puteţi găsi şi în link-ul de aici: https://www.youtube.com/c/gabrielsasu.
Bal Cosbuc-Lauder_Raluca Urda_Corespondent al RCTP (224 of 338)

Înainte de proba de seară a bobocilor, publicul s-a distrat pe melodii celebre ale anului 2015, dansând, urlând, urcându-se pe canapele… cum ştie Coşbuc să se distreze, nu? Astfel, a urmat momentul de glorie al bobocilor, sau mai bine zis, apogeul emoţiilor lor. A venit proba de seară, proba unde fiecare şi-a arătat latura emoţională, defilând pe melodii precum „Skinny love“, „Halo“ sau „Kiss me“. Evident, emoţiile concurenţilor au fost resimţite şi în public, acesta aplaudând neîncetat.

Astfel, cu proba de maximă eleganță, s-a încheiat concursul de Miss şi Mister. Pentru a diminua timpul până la aflarea rezultatelor, una din trupele iubite de elevii Cosbucieni a făcut un mega show. Da, chiar ei… Vița de vie. Au debutat cu melodia „Praf de stele“, apoi melodia „Azi“. Totuşi, în momentul în care s-au oprit din cântat, toată lumea scanda: „Vița, Vița, Vița!“. Vocile tuturor formau una singură, lucru incredibil. Au cântat, totodată, un cover în stil VDV al melodiei „Vino înapoi“, „Basul şi cu toba mare“ și „Sunetul mai tare“, mulțumind astfel pe toată lumea.
Bal Cosbuc-Lauder_Raluca Urda_Corespondent al RCTP (239 of 338)
După un număr ca al VDV, aveam nevoie de puţină relaxare, astfel că am aflat și care sunt câştigătorii concursului de Miss şi Mister. Pentru CNBGC, miss şi mister popularitate au câştigat Maria Buciu, respectiv Petre Ciobanu. Locul 3 a fost câştigat de Ioana Turcescu şi Teodor Fiţă, iar locul 2 de Maria Dumitraşcu şi Tudor Niţu. Momentul aşteptat de toată lumea a fost cel în care s-au anunţat premiile 1. Aşadar, Miss CNBGC 2016 a fost aleasă Iarina Tofanelli, iar Mister CNBGC 2016 Bogdan Iancu. Cât pentru Lauder, pe locul 3 au ieșit Cezara Giugula și Alexandru Olteanu, iar locul 2 Ioana Boureanu și Mihnea Macovei. Miss si Mister a fost câștigat de Maria Dumitrascu și Daniel Ștefan.

Apogeul serii a fost atins în jurul orei 02:00, când Şuie Paparude a urcat pe scenă. Au debutat cu melodia „Războinicul luminii“, pe care nu există persoană care să nu danseze. A urmat „Armata verbală“. Toată lumea se distra, toată lumea cânta, era pur şi simplu extaz. „Nu te mai saturi de noi“ a dovedit că, într-adevăr, Coşbuc şi Lauder chiar nu se satură :)). Totodată, melodii precum „E suflet în aparat“, „A fost odată“, „Pentru inimi“, sau „Soundcheck“ au crescut adrenalina din sângele bobocilor la maximum. Cei de la Șuie au intrat în atmosfera de liceu, prin melodia „ O noapte mai lunga“. Şuie Paparude a părăsit scenă din Bamboo „Cu zâmbetul pe buze“.
Bal Cosbuc-Lauder_Raluca Urda_Corespondent al RCTP (245 of 338)
A fost un bal diferit, un bal de excepţie pe care cu siguranţă nu îl va uită cineva prea curând. Mai bine zis, cum spunea cineva din public: ce bal, ce nebunie! Ne vedem la anul, Coşbuc & Lauder!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *