Balul Bobocilor „Alexandru Ioan Cuza“ 2011de Raluca Enescu – colaborator
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Cei de la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza“ au demonstrat în seara de 26 noiembrie că nu le este frică de bau-bau, de probe de concurs sau de distracţie.

Blue Night Club şi-a deschis porţile de la ora unu după-amiaza, în întâmpinarea petrecăreţilor, festivitatea în sine începând cu o oră mai târziu. Piesa de rezistenţă, concursul „Miss & Mister“ – care s-a derulat pe parcursul serii – a avut la bază două elemente: probe plus boboci neînfricaţi, având ca rezultat rodul unei luni şi jumătate de muncă şi organizare. Am avut parte de o probă de talente cu street-dance, dans sportiv şi interpretare vocală şi instrumentală, după care, evident, o probă de dans cu portocala. A urmat apoi o defilare a participanţilor în uniforme de şcolari – fuste scurte în carouri, pantaloni trei sferturi cu bretele şi cămăşi albe. Am luat o pauză, muzica a fost dată mai tare, iar bobocii s-au pregătit pentru următoarea probă. Când, într-un final, prezentatorul a reuşit să elibereze scena de sub stăpânirea celor puşi pe dans, s-a desfăşurat proba ţinutelor de seară, unde bobocii au defilat în perechi, cu eleganţă şi seriozitate. Ceva, poate mai uşor, a venit după, şi anume o probă a întrebărilor de cultură generală, care însă nu a fost punctată.


Nu, nu s-a terminat, a mai fost o probă, dar înainte, încă o pauză pentru dans, zbenguială şi alte cele. „Recreaţia“ s-a prelungit, odată cu apariţia lui David Deejay împreună cu Dony, care au reuşit să încălzească atmosfera şi mai tare.

Clubul a răsunat cu vocile elevilor care au cântat cu solistul fiecare melodie. Revenind la lucruri serioase, ultima probă prin care au trecut bobocii a fost extrem de solicitantă şi a necesitat un maximum de concentrare: dans în pijamale. Îmbrăcaţi în cămăşi de noapte şi papuci pufoşi, participanţii s-au distrat la ultima probă, dansând şi pe hituri mai noi şi mai vechi… au făcut chiar şi o horă.Juriul jurizează, restul lumii dansează, iar participanţii se pregătesc să afle verdictul. Între timp avem parte şi de o tombolă cu premii din partea Avon.

Prezentatorul îi ţine pe toţi în suspans, i-ar ţine în suspans până la balul viitor, după cum a şi zis, însă într-un final aflăm şi rezultatele. Bobocii, încă în pijamale, respirau adânc.
Miss & Mister Popularitate au fost Cureliuc Andreea şi Dumitrache Iulian, iar Miss & Mister… (pauză maaare) Vişescu Sabina şi Ursulescu Alexandru! Dj-ul a pus „We are The Champions“ în fundal, se împart şi premiile, toată lumea la dans.


Ce să zic, un bal reuşit, într-un club frumos. Doar atât celor din Al. I. Cuza: n-ar fi o ideea rea ca data viitoare să vă îmbrăcaţi cu toţii în pijamale. 🙂

Album – Facebook

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.