Pofta de cultura vine cu BookLand în Bucuresti Mall

Caravana Bookland

O carte este mai mult decât o structură verbală, este un dialog stabilit cu cititorul, este tonul pe care îl impune cititorului și este imaginea schimbatoare pe care i-o impune memoriei sale.” spunea celebrul scriitor Jorge Luis Borghes. Ce ar fi, ca un târg de carte să se regăsescă în descrierea de mai sus? Dacă fenomenul de comunicare nu a murit, de ce ar muri cartea?! Caravana BookLand este dovada vie a faptului că ”hârtia scrisă arde greu”.

Timp de 6 zile, de marti 29 noiembrie până duminică 4 decembrie, București Mall va găzdui targul de carte BookLand unde vor fi prezente peste 60 de edituri ca expozanți, fiecare editură oferind reduceri la titlurile sale.

„În mall orice produs poate să-și exercite în mod performant atributele. Spațiul, audiența, ambianța și suportul oferit reprezintă un mare atu. La primul mall din România a sosit timpul să găzduim un concept inovator: târgul de carte urban BookLand, care și-a făcut o datorie din a aduce cartea la îndemâna oamenilor. Astfel că noțiunea de shopping cool de la București Mall ia conotații tot mai coolturale”, declară Alexandru Angelescu – Events Coordinator București Mall.

BookLand încurajează consumul cultural și dă ocazia fiecărui cititor să ia parte la Campania de loializare dedicată pasionaților de cărți, muzică film și jocuri, campanie ce se desfășoară pe site-ul librariei: www.book-land.ro.

Pe toată durata târgului, o vizită pe site-ul librăriei www.book-land.ro vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul târgului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la târg. Asta dacă nu l-au primit deja în cutiuța poștală.

Totodată BookLand împreună cu Vreaubilet.ro organizează în serile de sâmbătă și duminică, chiar la mall, o tombolă pentru orice cititor care își achiziționează cărți din târg. Astfel, consumatorii de carte vor putea să câștige invitații duble fie la concertul Engelbert Humperdinck – Sâmbătă, 3 Decembrie 2011, fie la Gala Crăciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011.

Orarul de vizitare al târgului: de marţi, 29 noiembrie, până duminică, 4 decembrie, între orele 10:00 – 22:00.

Update:

Caravana BookLand face popas încă 6 zile la București Mall. Autori, editori, critici literari şi traducători te invită să descoperi cele mai noi apariţii editoriale, alături de o generoasă ofertă de carte pentru toate vârstele. Cei mici sunt și ei răsfățați cu cele mai savuroase titluri de la cele mai mari edituri din țară.

Dacă nu ai timp să ajungi în târg, organizatorii te invită să îți comanzi online de pe www.book-land.ro cărțile preferate. Te așteaptă o perioadă plină de cadouri și promoții.

Așadar, o nouă sesiune de shopping cultural vă așteaptă în București Mall până duminică 11 decembrie 2011.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *