Balul bobocilor calinescieni 2010


Balul bobocilor calinescieni

de Cosmin Ciortan – colaborator
foto: Cristian Puchiu – seminarist foto

Club Calise, gazda ultimelor ediţii ale Balului Bobocilor din Liceul „Gorge Călinescu“ (LGC), a ţinut drept locaţie şi pentru ediţia din 2010 a acestui eveniment. Clubul din str. Constantin Noica a fost neîncăpător în data de 8 octombrie, bobocii din LGC – şi nu numai – participând la propria sărbătoare, cea a elevilor călinescieni.


Balul bobocilor calinescieni

Primii sosiţi au ajuns undeva în jurul orei 14:00, atunci când ultimele repetiţii pentru concursul de Miss & Mister erau în toi. Concursul a început după ora 14:30, iar pentru titlul de Miss & Mister au candidat şapte fete şi şapte băieţi, toţi fiind emoţionaţi pentru premiul mult râvnit.

Pe rând, fiecare dintre concurenţi s-a prezentat personal, după care, împreună cu partenerul lor, au intrat în competiţie, participând în diferite probe. Primele au fost cele de dans, cu genuri precum vals, salsa, dance sau rock‘n’roll.


Balul bobocilor calinescieni


Balul bobocilor calinescieni


Balul bobocilor calinescieni

A urmat mai apoi proba de karaoke, în care participanţii au interpretat melodii precum „Am doar 18 ani“, „20“, „Ani de liceu“, „Albinutza“ şi multe altele, unde cu toţii s-au amuzat copios. A fost chiar şi o probă surpriză, cu care concurenţii însă nu au avut prea mari dureri de cap. Care a fost proba surpriză? Nu vă putem spune, pentru că e… surpriză :-).
La finalul probelor, membrii juriului au tras linie şi i-au ales pe câştigători. Miss Popularitate a ieşit Emilia Defta, clasa a IX-a E, iar Mister Popularitate, Ionuţ Ciupac, clasa a IX-a C. Miss Boboc a fost aleasă Cătălina Bludofschi, clasa a IX-a E, iar Ion Alexandru, de la clasa a IX-a B a fost ales Mister Boboc.


Balul bobocilor calinescieni


Balul bobocilor calinescieni

Pe parcursul concursului au apărut şi câteva probleme de sonorizare, însă asta nu i-a oprit pe liceenii dornici de distracţie să se simtă bine. După ce competiţia s-a terminat, s-a dat liber la dans.
Muzica dance a condus petrecerea, aşa cum era şi normal, însă pe lângă piesele artiştilor Connect-R, Alex Velea, Deepcentral, Inna, Stromae, Rihanna sau Lady Gaga, au mai apărut şi câteva surprize: Rammstein, Guns N’ Roses sau Metallica au fost câteva dintre ele, permiţând fanilor muzicii rock să se dezlănţuie. Per total genurile muzicale au variat, însă muzica dance a fost la înălţime.
La bar s-au epuizat, pe rând, mai multe resurse de sucuri şi bere, lucru total firesc pentru un astfel de eveniment. Chiar şi standul cu sandvişuri a avut succes, deşi părea o idee destul de ciudată la început.


Balul bobocilor calinescieni


Balul bobocilor calinescieni

La ora 19:00 s-a dat stingerea. După un „Am doar 18 ani“ cântat în cor, lumea a fost invitată să părăsească clubul. Cei mai mulţi dintre liceeni ar fi petrecut, probabil, până în zori, însă forţaţi de împrejurări, au urmat sfatul primit din partea organizatorilor.
A fost un bal reuşit, în care liceenii s-au distrat, fără să existe plângeri majore privind organizarea. Întrebarea rămâne: Oare cum va fi anul viitor?

Vezi toate pozele aici

Recommended Articles

14 Comments

 1. Prea tare balul:> Calinescu e cel mai tare\m/

 2. Nesimtitule care ai postat concursul de ce nu ai pus s-o vedem si noi pe Miss Boboc ,si mister

  1. *Updated

   PS: Putin bun simt nu ar strica. 🙂

 3. Rusine pentru titlu NECENZURAT daca era necenzurat vedeam aici si puneati toate pozele cu concurentii si castigatorii

  1. Ce treaba are sula cu prefectura, ca sa zic asa? Ce treaba are termenul de necenzurat cu afisarea unor poze de la bal? Cumva misterii erau goi :))? Nu stiu cine a pus postul, dar comentariul tau chiar ma amuza :))

 4. Cel mai oribil bal castigatorii nu au primit nimic iar banii de intrare au fost destul de multi pentru nimic

 5. doresc mai multe poze de la bal

  1. Nu mai avem foarte multe, dar o sa punem pe facebook 🙂 O sa updatam postul cu linkul catre ele. 😀

   *Updated

 6. Imi place ca balul asta a starnit ceva controverse. 😀

 7. Un review bun 🙂 Keep up the good work Cosmim \m/. Ce n-as da sa bage si in Viteazu Metallica la bal :)) sau Vama 8->
  @ constantin
  Ce vroiai sa primeasta miss si mister? Bani? Electrocasnice? Masini? [nu ma lua cu texte de genu au muncit ca sa faca cu mana la public si sa pregateasca dansul ala pentru ca stiu ce inseamna un dans dinala(am facut dans 3 ani)]. Faptul ca i-a vazut tot liceul dupa mine e suficient. Si sa nu uitam ca au castigat experienta xD. Totusi… Inna si Metallica nu se inteleg prea bine:))

  1. Pogo, vezi ca se spune “voiai”, nu “vroiai”! 😛
   Nici eu nu am inteles faza cu proba surpriza.. :-?? Pana la urma ce i-a pus sa faca?

 8. ma rog.. n-am inteles de ce “nu ne poti spune proba surpriza pentru ca este… surpriza”

  deja a trecut balul… nu mai e nicio surpriza.

 9. e un pic aiurea sa ai un mergi la un bal si sa te roage ca la ora 19 sa pleci… pey ori e bal si petreci toata noaptea ori e petrecere normala?… un pic ciudat

 10. fara ai un* … sry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *