Femei in miscare la Tête-à-Tête

Femei in miscare

Femei in miscare

de Alina Panaite – seminarist
foto: Andrei Lumpan – fotoreporter

Pe 3 septembrie, marţi, am luat parte la spectacolul de teatru „Femei în mişcare“ după Donald Margulies, la cafeneaua Tête-à-Tête, un spatiu de cultură şi voie bună, aducând „aerul Parisului“. Spectacolul era programat pentru ora 20:00, însă pe la ora 20:30 a început, lăsându-ne în aşteptare.

„Femei în mişcare“ e o comedie modernă cu umor feminin, în regia lui Cristi Juncu şi Vlad Zamfirescu, avându-le în rolurile principale pe Andreea Vasile şi Diana Cavaliotti.

Femei in miscare

S-au aprins luminile! Monica şi Libby erau în avion, în drum spre Hawaii, urmând să petreacă o săptămână de vacanţă împreună. Toate bune şi frumoase, pregătite de vacanţă, Monica şi Libby, două personalitaţi diferite. A fost un drum lung în care s-au iscat certuri bazate pe gusturile diferite ale celor două prietene. Şi un secret iese la iveală, ups! Libby îi mărturiseşte Monicăi că ea şi Mike (băiatul pe care Monica îl plăcea) au interacţionat mai mult decât ştia ea. Monica rămâne afectată de ceea ce a aflat.

Ajungând în Hawaii, cele două prietene îşi petrec timpul la plajă şi în bar, dorind să stârnească atenţia bărbaţilor. Libby era mereu deranjată de energia şi felul de a fi al Monicăi, având personalităţi în contrast.

Femei in miscare

Libby, fiind mai pudică, a rămas la bar în timp ce Monica se simţea bine, până când doi bărbaţi le „făceau cu ochiul“, iar cele două începuseră să se agite. În timp ce ele două erau la bar, fotograful nostru, vrând-nevrând, pentru un moment a luat parte la o improvizaţie – „Libby, fii atentă, băiatul ăsta ne face poză!“, întrerupând discuţia celor două.

În seara respectivă, Monica se simţise bine, rămânând în cameră cu Steve, băiatul din bar. Ulterior, ei au fost deranjaţi de Libby, care avusese parte de o dezamăgire, stând toată noaptea în bar, parcă ofticată pe Monica. Libby îi spune într-un final Monicăi povestea cu Mike… O aventură pe cinste !

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *