Cum ne mai racorim azi?


fotoreportaj de Marius Dobre – colaborator foto

Posibil doborâți de căldură sau doar pentru amuzamentul personal, cinci copii aflați în parcul Cișmigiu au avut curajul să testeze temperatura apei lacului. Fără a mai pierde vremea cu dezbrăcatul, s-au aventurat, alături de broaștele lacului, în bătălia omenirii împotriva caniculei.Putem observa cum doi dintre copii se măsurau pentru a ști cine poate ajunge la o adâncime mai mare. Însă au fost dezamăgiți, pentru că lacul nu dispune de o adâncime mai mare de aproximativ 50 cm.Nu după mult timp de la intrarea lor în apă, persoanele ce și-au sacrificat banii pe hidrobiciclete sau pe bărci, au fost șocate pentru că la un moment dat au fost forțate să facă slalom printre acei copii.

Distracția nu a durat prea mult, pentru că au sosit jandarmii pentru a-i scoate din lac. Totuși copiii au dispus de 20 de minute de bălăceală. Putem spune că ei și-au îndeplinit scopul, în acea zi au avut la dispoziţie o piscină personală.Recommended Articles

17 Comments

 1. Ana Maria Costache

  vreau si eu balaceala! ai facut lacul sa arate curat:))

 2. Foarte reusit articolul!

 3. Eu i-am vazut acolo de cel putin 5 ori…. si o sa fie in continuare.

 4. ce scarbos! ieri cand am fost eu nu erau :))

 5. Articolul mi se pare ca o stire de la ora 17:00 de pe ProTv(mai trebuia sa se mentioneze ca cei cinci copii s-au inecat, si gata).Este un pic cam succint.:)

  1. Pai, tocmai, ideea e sa fie succint. Nu e un articol, ci un fotoreportaj.

   1. Fotoreportaj e mult spus. Asta nu e nici pe-aproape.

    https://badorgood.com/articole/ce-este-un-fotoreportaj-9/1

    Titlul e “Cum ne mai racorim azi?”, nu vad ce legatura au niste copii care se scalda intr-o apa jegoase si masoara adancimea lacului.

    Recomand https://www.magnumphotos.com/ pentru a invata cate ceva despre fotoreportaj si calitatea pe care ar trebui s-o aiba.

 6. Incredibil! Chiar aveam speranța că Teen Press nu va decădea într-atât de mult. Se pare că speranțele sunt cel mai ușor de doborât. Un articol de tabloid, o mizerie pentru ochi și psihic.

  1. E nevoie de putin “control al calitatii”, dar sa se ajunga la stadiul de tabloid e exagerare.

  2. vai, vai!

 7. toti se cred critici

  1. De fapt citittori. 😉

   Daca vrei critici, atunci se poate incepe si cu critici.

 8. Bine ca ne credem!Pur si simplu ne-am expirmat parerea in legatura cu presupusul “articol”.Este vreo problema sau te deranjeaza ceva, Johnny Macaroni?=))

  1. bai delia, dar tu esti cam proasta asa , nu? cauta pe google, ba, delia fel–ia :))

 9. Multumesc pentru compliment!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *