„Mai tare, Spiru! Nu va auuud!“ – Cum a fost la balul CNSH

Bal Enescu_Cristian Toader_Corespondent al RCTP (19 of 60)

de Ana Pogonariu – colaborator
foto: Cristian Toader – colaborator foto

Lumea spune că a fost unul dintre cele mai aşteptate baluri ale bobocilor. Într-adevăr, aşa a fost. Pe 31 ianuarie, clubul One a găzduit un alt bal al bobocilor, de dată această Balul Colegiului Naţional „Spiru Haret“. Încă de la ora 20:00, boboceii au început să umple clubul cu energia transmisă, astfel că la ora 21:15 clubul era arhiplin.

Startul s-a dat cu concursul „Miss şi Mister Boboc 2016“. Prima proba a fost cea Casual, unde concurenţii au defilat cu cât mai multă uşurinţă au avut prin buzunare, pentru a da bine în faţa mulţimii învolburate. Deşi la început au avut emoţii, ceilalţi boboci i-au ajutat, aplaudând cu toată puterea.

A urmat un scurt moment în care DJ-ul şi-a făcut de cap, aducând adrenalină în sufletele tuturor prin mix-ul unor melodii populare, precum „Where are U now“ sau „How deep is your love“.

Bal Enescu_Cristian Toader_Corespondent al RCTP (32 of 60)

Proba de originalitate a fost cea mai apreciată de către public. Astfel am reușit să-i cunoaştem mai mult pe concurenţii şi să aflăm ce talente ascund aceştia. De departe momentele preferate ale publicului au fost cele muzicale: Alexandra Oprită a interpretat melodia „Say Something“ (A Great Big World feat. Christina Aguilera), iar Alexandra Tănase melodia „Hello“ (Adele). De notat este faptul că momentul a surprins clubul scăldat în lumina blițurilor telefoanelor.

Totodată, Raluca Popescu a avut o demonstraţie de EDM (electronic dance music), uimind pe toată lumea. Tot ca o uimire a venit şi numărul lui Gabi Nedea – un număr de magie.

Maria Nicolae şi Alin Ciobanu (premiat cu locul al III-lea în concursul de „Miss & Mister din 2015) au făcut senzație printr-un dans tip street dance, mash-up-ul pe care s-au mișcat fiind format din melodii precum „Bitch better have my money“ și melodia emblemă a seriei High School Musical, „ We’re all în this togheter“.

După proba de talent, Spiru a vrut să dovedească faptul că adepții lui sunt cei mai tari la capitolul „distracţie“. Toată lumea a dansat, fie că se pricepea sau nu. Te uitai în stânga – imposibil să nu vezi o persoană cunoscută; te uitai în dreapta – vedeai cat un tip la agățat (era inofensiv, zău!). Te uitai în sus – tot fumul de ţigară formase un abur deasupra scenei. Nu conta cum arăţi, atâta timp cât te distrai pe bune!
Bal Enescu_Cristian Toader_Corespondent al RCTP (5 of 60)
A venit, într-un final, momentul în care inegalabilul şi neaşteptatul GRASU’ XXL şi-a făcut apariţia pe scenă, făcând o atmosfera de nedescris. Acesta și-a deschis programul cu melodia „Blanadeurs“, însă „Jos jos jos“, melodie lansată acum 8 ani, a fost dedicaţia lui pentru toate fetele din club. Cu ajutorul publicului, desigur, au fost cântate melodii precum „Maria Ioana“, „Lala Song“, și „Turbofin“. Grasu’ şi-a încheiat momentul prin hitul „Azi nu“, dând și un sfat folositor bobocilor: „Faceţi ce va place vouă, nu celorlalţi!“.

Şi dacă tot era energie în tot clubul, dj-ul nu putea s[ schimbe , nu? Totul a fost pur şi simplu NEBUNIE pe ritmuri de „Beat it“ sau „Băieţi buni“. Această atmosfera a fost apoi preluată de boboci prin dans – dansatori de dansatori bobocii ăştia! Că tot a venit vorba de concurenţi, „elegantă“ şi „seriozitate“ au fost cuvintele de baza pentru proba de seară, aceștia transmiţând o emoţie inexplicabilă în tot clubul.

Decizia în ceea ce-i privește pe câștigători a fost una dificilă, dar am avut și câștigători:

Mister locul 3 : Răzvan Simion;
Mister locul 2: Oliver Ibănescu;
Mister locul 1: Codrin Nane;
Mister Popularitate : Andrei Giroveanu.

Fetele au fost îmbrăcate în rochii cu o tematică alb-negru. Premiile au fost împărţite astfel:

Miss locul 3: Alexandra Tănase;
Miss locul 2: Alexandra Opriță;
Miss locul 1: Maria Nicolae;
Miss Popularitate: Andreea Avram.

Totuşi, au existat şi premii speciale, din partea sponsorilor, precum Miss Fashion TV – Andreea Avram, şi Miss Victoria’s Secrets – Maria Nicolae.
Bal Enescu_Cristian Toader_Corespondent al RCTP (1 of 60)
În jurul orei 1, clubul a luat-o razna atunci când Delia şi-a făcut apariţia, cântând în cor melodiile ei cele mai cunoscute: „Cum ne noi“, „Ipotecat“, „Pe aripi de vânt“, „Vino înapoi“. Evident, din playlist nu a putut lipsi melodia „Da, mama!“, unde puteai auzi boboceii cântând chiar şi de pe podul Basarab.

Aşadar, o concluzie a balului din CNSH este doar atât: SPIRU SE DISTREAZĂ PE BUNE!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *