Am petrecut și la balul din Moisil!

Am petrecut și la balul din Moisil!

Am petrecut și la balul din Moisil!

de Sabrina Canea – redactor
foto: Georgiana Balaban – fotoreporter

Adolescenții, în mod normal, duminica după-amiaza au moralul la pământ, știind că a doua zi ar putea fi ascultați, ori s-ar putea trezi c-un extemporal surpriză, însă nu astfel gândesc și cei din Moisil. Duminică, 9 decembrie, adepții lui Moisil s-au adunat încă de la orele 16:00 în fața clubului Bamboo, așteptând cu mic, cu mare, ca sărbătoarea să înceapă.

Debutanții serii au fost „Wild Eyes“, trupă formată din nimeni alții decât Roșioru Sabin (tobe), Făgăraș Robert (chitară), Marin Gilbert (chitară), Ionescu Alexandru (bass) și Nancu Elena (vocal). Aceștia și-au încântat invitații cu melodiile „Crush, crush, crush“ (Paramore), „Witchcraft“ (Pendulum) și „All I want“ (A day to Remember), toate aceste piese fiind interpretate într-o manieră aparte, dând petrecerii un suflu copios de energie.

Am petrecut și la balul din Moisil!

Ajunși și la momentul concursului de Miss & Mister, primim cu brațele deschise concurenții, care și-au făcut o apariție total neobișnuită. Aceștia au dansat pe o împletitură a celebrei „Cutiuță Muzicală“ cu ritmuri ceva mai moderne, ridicând atmosfera la cote maxime.

În continuarea serii, domnișoara „Miss Boboc 2011“, Silvia Ureche, a interpretat piesa „Thanks for the Memories“ (Fall Out Boy), susținând că este mai mult decât bucuroasă să dea ștacheta mai departe bobocilor de anul acesta.

Trupa „Fresh Skillz“, condusă de coregraful Rareș Ene, afăcut ravagii în rândul invitaților și mai cu seamă printre băieți, dat fiind faptul că trupa avea ca protagoniste domnișoare una și una.

Am petrecut și la balul din Moisil!

După nu foarte mult timp, concurenți au pășit pe scenă, e drept, puțin emoționați, pentru „Proba de Zi“, probă în care și-au reliefat atât stilul vestimentar, cât și o parte din personalitatea de care dau dovadă. În completarea acestora, Mara Cislariu și Cosmin Vasile au avut o superbă prestație de dans sportiv, incluzând chiar cha-cha și rumba.

„Proba de Talente“ nu s-a lăsat prea mult așteptată, concurenții venind cu mini-scenete de teatru, cover-uri, pantomimă, stand-up comedy, numere de dans și chiar o demonstrație de K1. Alături de aceștia s-a afirmat și Alexandra Leonte. Eleva a interpretat arhicunoscutul hit „You give love a bad name“ a lui Bon Jovi.

Am petrecut și la balul din Moisil!

Pentru a mai domoli puțin atmosfera, echipa AXE a oferit un premiu pentru cel mai inventiv motto al serii, premiu fiind câștigat cu „În viață nu e bine să furi, să bei și să fumezi, dar poți foarte ușor să minți.“, urmând ca doi reprezentanți ai companiei (AXE) să arate invitaților de ce „și îngerii vor cădea în ispită“, prin dans.

„Proba de Seară“ a adus în atenția publicului niște domnișoare cochete și elegante, în timp ce băieții au arătat mândri ce înseamnă să fii gentleman. În urma lor, „Parada Eleganței“ a clasei a X-a a reliefat și mai bine partea elegantă a liceenilor.

Ei, și poate cel mai așteptat numar ai serii, trupa „8 Hours“, formată atât din actuali elevi ai liceului, cât și din absolvenți ai acestuia, a făcut ca ringul de dans să izbucnească în flăcări. Aceștia au dansat pe un colaj ce întrunea piese ca „Gangnam Style“ (PSY), „Bangarang“ (Skrillex), „O secundă“ (Simplu) sau „Binidităt“ (Skizzo Skillz).

Am petrecut și la balul din Moisil!

Și iată-ne ajunși la momentul palpitant al serii, rezultatele concursului de Miss & Mister. Anul acesta liceeni au ales premiu de popularitate, ce s-a dus la Dragoș Rădăcină și Simona Bălăceanu. Premiul al III-a i-a avut ca reprezentanți pe Alexandra Constantin și Dragoș Rădăcină, iar premiul al II-a i-a adus în scenă pe Antonia Salomea și Alexandru Ghinea. Titlurile de Miss & Mister le-au revenit Simonei Bălăceanu și lui Mihai Chițescu. Goog job, guys!

Seara s-a încheiat, desigur, în pași de dans, liceenii dovedindu-se niște petrecăreți de excepție. Vremea le-a făcut, și ea, o surpriză foarte plăcută celor din Moisil, astfel încât odată cu terminarea balului, afară ningea de mama focului. Chiar dacă nu toți invitații au fost pe aceeași undă cu organizatorii, aceștia trebuie felicitați pentru treaba făcută. La cât mai multe baluri frumoase!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *