S-au dat toate premiile la Trofeul FTMB 2013!

Ne-au furat toate premiile de la Trofeul FTMB 2013!

Ne-au furat toate premiile de la Trofeul FTMB 2013!

de Laura Ștefan – redactor
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Respinge din plonjon balonul expediat de Sakura spre colţul din stînga sa. „Fantastic!“, iar mulțimea e în delir. Incredibile pase au cei de la Teen Press. AITD iese şi boxează la centrarea celor de la CAS 2 în careu. Iar Sakura ne lasă cu gurile căscate la cea de-a doua intervenție de excepție. „Incredibili, băieți!“.

Ne-au furat toate premiile de la Trofeul FTMB 2013!

Începând ziua în forță maximă cu câteva ture și câteva meciuri amicale în zori, dar cu somnul încă în ochi, unii dintre concurenți s-au retras liniștiți să savureze o cafeluță și nițel tutun pe băncile din jurul terenurilor, înainte de competiție.

Yap, în prima jumătate a acestei sâmbete de 16 noiembrie a avut loc mult așteptata Competiție de minifotbal „Trofeul FTMB 2013“ ediția a II-a, de unde organizatorii (Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti) nu au mai rămas cu nicio medalie ori trofeu. Cei de la AITD (Asociația pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajați) ne-au lăsat fără nicio urmă de speranță de ocupare a primului loc, dar pe cel de-al doilea clasându-se CAS 1 (Asociația Tinetilor Pentru Cultură Artă Sport), fiind urmați de Sakura (Asociația pentru Tineret Sakura) pentru ocuparea lucului III.

Ne-au furat toate premiile de la Trofeul FTMB 2013!

Competiția a avut loc nu cu mult dupa ora 9:30 și s-a sfârşit în jurul orei 14:00. Prin forță, ageritate și prin spirit de echipă se poate caractieriza această competiție. Spre sfârșit, datorită tensiunii câștigului, s-au aprins spiritele în rândul fericiților finaliști și semifinaliști.

Cu toate cele întâmplate, accidentări și neînțelegeri, concursul s-a desfășurat în cele mai bune condiții, concurenții având parte de o mică „atenție“ din partea oranizatorilor, iar susținăorii fiind alături de aceștia la fiecare minut al meciului. Așa e în fotbal: „Unii câștigă, iar alții capătă experiență!“

Ne-au furat toate premiile de la Trofeul FTMB 2013!

Felicitări tuturor și ne vedem la ediția următoare cu forțe noi și voie bună!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *