January

january-oana_stefanescu-fotoreporter-teenpress

de Ana Ene – colaborator
foto: Oana Ştefănescu – fotoreporter

January = joy, jamboree, j. grapes, juice up, jiggers, Jason Mraz and junkets.
Mai pe româneşte, ianuarie egal bună dispoziţie, struguri, pahare de vin la doişpe noaptea, Jason Mraz şi… brânză de vaci cu smântână şi scorţişoară, bineînţeles! 😀

J grapes – struguri de Jaen, Spania, ambalaţi frumos, expuşi la ofertă în hipermarket! Cumpăraţi! Un prieten mă întreabă cum mi-am petrecut Anul Nou, la care îi răspund scurt: „Mâncând stuguri!“. Exact, noaptea dintre ani m-a prins înfulecând nici mai mult, nici mai puţin de doisprezece struguri mari şi rotunzi! Pentru fiecare boabă înfulecată: o lună a anului! Pentru fiecare lună a anului: o dorinţă! Pentru fiecare dorinţă: aşteptări, bineînţeles! Mult credit acordat unei simple mânuţe de fructe, o şi mai mare responsabilitate pusă pe umerii lor mititei!

Avantaj tehnica „strugurel“: dacă nu-mi iese ceva, e simplu: I’ll simply blame it on the grapes!
Dezavantaj: s-ar putea să mă cam doară stomacul dacă beau suc sau laptele de nani bun după ei! 🙁
Jiggers – iată-mă sub vâsc, ora 11:59:55! Las ultimele secunde ale 2010 să se scurgă, îndulcind ultimele clipe ale acestui an cu… un suc.

Aşa că nu prea am ce-ţi spune despre jiggers-urile de Rev, decât că am ciocnit sucul de struguri cu părinţii săi deja majori…
Jason Mraz – luna asta pe playlist numai melodiile lui <3, luna viitoare, cineva cu F... Junkets – traducere: brânză de vaci cu smântână şi scorţişoară! Ştiu cum sună… La fel am gândit şi eu în acea dimineaţă îngheţată de 1 ianuarie, când mama mi-a spus: „Am uitat să luăm lapte… Şi, oricum, nu spuneai că-ţi doreşti o schimbare?“ Şi deşi la început am refuzat cu vehemenţă să mănânc, foamea şi-a spus în final ultimul cuvânt. Gustos! Serios acum, căutaţi reţeta pe net şi încercaţi-o! Nu veţi regreta! :))
Şi pentru final…

Jamboree – deşi poate sună ca un clişeu, mereu m-au fericit urările de „La mulţi ani!“, revederile şi îmbrăţişările din prima zi de şcoală, din ceea ce, înainte de vacanţă, numeam „anul viitor“. I heart my friends! I heart Lazăr!

Mda… cam aşa mi-am început eu anul, cu muuulte pretenţii şi dorinţe. Şi cu o pereche de chiloţi roşii, pentru noroc în… dragosteee! Sper că şi voi aţi început acest nou an la fel de veseli şi plini de energie ca şi mine :))
Happy New Year, 2011 să fie de 2011 ori mai bun ca 2010!
P.S.: (J) Să mai adaug vreun j pe undeva?

Recommended Articles

13 Comments

 1. Da, mai adauga un “j”: Jalnic. Vezi ce iese apoi.

 2. Felicitari Anei pentru articol!>:D<
  Cat despre poza, pur si simplu superba!

 3. Vreau sa repet: POZA ABSOLUT GENIALA!!
  (vreau si euuuu :o3 )

  1. mersi, mersi ^^ de 2 ori, pentru ambele commenturi

   1. Ma, Oana, ce sa mai, recunosc si eu, pozele sunt domeniul tau, bravo, unele chiar iti ies foarte bine. Hai, macar pozele sa salveze unele articole.

 4. Mie chiar mi se pare foarte dragalas articolul, sa stii 🙂 Imi dai o stare frumoasa.

 5. Frumos articolul, mi-ai dat o stare mai buna dupa citirea lui. 🙂 E relaxant, simplu dar stii vorba aia.. less is more, felicitari!

 6. mie une,mi-a placut foarte mult articolul.
  pentru ca,in viziunea mea nu exista neaparat scriitori buni sau rai si pentru ca mi se pare o idee noua (n-am mai citit nicodata un text structurat astfel).se vede ca e un articol la care cineva a muncit.
  si da,sunt de acor cu voi,poza este superba!

 7. Andreea Mocanu

  Ca intotdeauna, pozele Oanei contin cate un pixel pentru fiecare cuvant din articol, astfel incat sa se incadreze perfeeeeect! :* Bravo Oana .

  Iar aticolul este genial !

 8. Multumesc tuturor pentru comentarii, ma bucur mult ca v-a placut! :*
  Si Oana, poza este absolut SUPERBA! Exact ce mi-am dorit, chiar mai mult! Esti foarte talentata!:)

 9. In ceea ce il priveste pe Razvan, voi lua comentariul lui ca pe o critica constructiva, desi nu a expus niste argumente clare care sa sustina parerea sa… Multumesc.

  1. Stii cum se spune, la asa articol, asa comentariu. Sa zicem, poate revii cu ceva mai bun.

 10. mersi mult ana, ma bucur ca ti-a placut 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.