Preview: Need for Speed The Run

Logo_Rubrica_Games_Teen_Press

de Vladimir Pogonariu – redactor

„Life goes fast. You’ll go faster“

Aşa descrie IGN noul joc din franciza Need For Speed.
Deci da, se pare că EA Games va scoate şi jocul cu numărul 15 din serie care, sperăm noi, să îl readucă pe drumul corect, cel care a făcut seria NFS celebră.

În primul rând, din ce am văzut în trailer, se pare că va fi ceva gen Undercover combinat cu GTA, cu explozii din Call of Duty şi grafica din… din nimic văzut până acum (da, ştiu e doar un trailer, dar cine ştie cum va evolua tehnologia până pe 17 noiembrie 2011, mai ales că motorul grafic „Frostbite 2“ al celor de la DICE promite multe). Poate că judec aiurea şi că entuziasmul meu îl depăşeşte pe al multora, dar chiar văd în acest joc o posibilă revenire a NFS-ului pentru că, să fim sinceri, de la Undercover (cu super multă indulgenţă), niciun joc nu a mai avut farmec.

need_for_speed-the_run-cover

De asemenea, jocul promite o poveste de neuitat, ceva asemănător Fast and Furious sau, dacă vreţi, Underground 2. Însă, ce va fi va fi, iar noi nu vom şti decât în noiembrie, când vom reveni cu review-ul. Ce ştim sigur este că acţiunea jocului va avea loc undeva între San Francisco şi New York, iar cursele vor avea loc atât în plin trafic cât şi pe şosele montane acoperite de gheaţă.

Câteva date orientative despre joc:
Data lansării: 17 noiembrie 2011
Pentru: Xbox PC, 360, PS3, 3DS, Wii
Gen: Acţiune Racing
Distribuitor: Electronic Arts
Dezvoltator: Black Box

Recommended Articles

2 Comments

  1. Mie cel mai mult mi-a plăcut Undercover, mult mai mult decât Underground 1 & 2.

  2. hot pursuit + free roam + tuning = yam

Leave a Reply

Your email address will not be published.