Horrorschiopu’ lu’ mama Bibanu’

Rubrica Horrorschiopu' lu' mama Bibanu'

de Andreea-Alina Ionescu – redactor

Berbec – Toată luna aceasta vei fi plin(ă) de energie. Ca să poţi ţine în frâu această avalanşă, roagă-te să ningă cât mai repede pentru a merge la cel mai apropiat patinoar.

Taur – Eşti cam sensibil în anotimpul rece, aşa că mănâncă cât mai multe legume şi fructe. În ritmul ăsta o să devii vegetarian(ă)!

Gemeni – Rudolf te-a lăsat la greu, ai rămas doar tu şi sania. Nu regreta că nu ai ajuns unde ai dorit, pentru că a doua şansă care ţi se oferă poate fi şi mai bună. Ce zici de un ren tunat?

Rac – Nu prea pui tu mult accent pe ritualul darurilor de sărbători, dar de când ţi-ai găsit cadoul, în dulapul părinţilor, ai devenit brusc nerăbdător. Te-a încântat atât de mult piticul de grădină?

Leu – E chiar plăcut să fii mereu la putere, însă supuşii te-ar strânge de gât cu mare plăcere. Vin sărbătorile, fi şi tu mai maleabil(ă)!

Fecioară – Cu o admirabilă tărie de caracter, ai puterea să depăşeşti orice moment dificil şi eşti foarte bine ancorat(ă) în realitate. Ai grijă ca Moşul să nu se supere pe tine! Puţină imaginaţie nu strică din când în când.

Balanţă – Spiriduşii nu prea sunt de partea ta, aleargă haotic şi te debusolează. Chiar dacă excelezi în toate, ei te împiedică să fii în echilibru. Fă-te auzit(ă)!

Scorpion – Iarna simţi cel mai mult nevoia de libertate. Vrei să cutreieri străzile în lung şi lat doar pentru a fi sigur(ă) că nimic nu te ancorează de o parcelă. E bine şi aşa, dar nu uita să îţi iei bocancii, se anunţă vremuri grele!

Săgetător – Arcurile tale se cam prind în ţurţurii caselor? Cea mai bună soluţie ar fi să deschizi atlasul şi să migrezi în ţările calde.

Capricorn – Luna asta vei fi mai conservator şi rezervat. Îţi vom încălzi inima cu un ceas antic şi un iepure cu năsucul roşu.

Vărsător – Ai cutreierat toate magazinele din Bucureşti doar pentru a-ţi găsi perechea de şosete preferată, se putea mai bine de atât? Ia şi un bulgăre de zăpadă!

Peşti – Te-ai detaşat de lucrurile ce până ieri erau totul. Te-ai lipit de calculator şi ai fugit de ceilalţi, preferând să stai la căldură. Nu e nimic, te-ai transformat într-un rechin în miniatură.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.