Final Destination 5 (preview)

Final-Destination-5-Movie-Poster

de Vladimir Pogonariu -redactor
foto: trailershut.com

Pentru fanii seriei nu mai este nevoie de nicio introducere sau prezentare. Totul este clar: încă o dată ni se demostrează că moartea nu poate fi sfidată sau păcălită.

Pentru cei ce nu cunosc istoria sau povestea din spatele filmului, treaba stă în felul următor: moartea nu poate fi sfidată. Acesta este motto-ul întregii serii. În fiecare film din serie, un om „ales“ prevede moartea altora, încearcă să îi salveze şi astfel să sfideze moartea. În primă fază, acesta reuşeşte, dar nu pentru mult timp. Pentru că în timp, unul câte unul, prietenii lui vor muri în diverse circumstanţe: una mai dubioasă ca alta.

În acest film, moartea este invocată în momentul în care un om are o premoniţie, în care îşi vede prietenii murind pe un pod care se prăbuşeşte. Acesta îşi salvează prietenii de la moarte momentan dar, în acelaşi timp, îi condamnă la o moarte sigură, chinuitoare, atroce.
Pentru mai multe atrocităţi şi morţi dubioase, veniţi în cinematografe pe 02.09.2011, când acesta va avea premiera oficială în România.

P.S.: Toate cele mai sus menţionate vin atât în 2D cât şi în 3D. So take care! Moartea nu poate fi păcălită!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.