Cum nu stiai sa folosesti votca

cum_sa

de Maria Cârstian – redactor

Votca e bună la casa omului. Ea nu-ţi „curăţă“ doar ficatul, ci şi suprafeţele lipicioase! Are mai multe întrebuinţări decât ţi-ai putea imagina şi nici petele de pe haine nu-i rezistă.

Dacă te-ai frustrat măcar o dată încercând să dezlipeşti etichete sau preţuri, află că nici apa şi nici unghiile nu sunt soluţia ideală, ci alcoolul. Lipiciul sâcâitor dispare imediat dacă îl freci cu o bucată de material îmbibat în votcă!

Iar dacă te întorci târziu în noapte de la o petrecere nebună şi nu vrei ca părinţii tăi să afle cu câte fete te-ai pupat, află că rujul de pe guler iese mult mai repede dacă torni nişte votcă pe deasupra. Dar pentru asta îţi trebuie nervi tari – trebuie să mai păstrezi câte ceva pe fundul sticlei!

Petele se adună la fel de uşor şi în timpul zilei. Dacă eşti mai copil din fire şi te rostogoleşti pe vreun deal, ai mari şanse să te înverzeşti de la iarbă. Pe când dacă stai la liceu, poţi oricând să te mozoleşti cu cerneală. Ce faci atunci? Nimic mai simplu, cumperi o „Săniuţa“ şi aplici exact aceeaşi tehnică menţionată mai sus. Mama ta va fi încântata să vadă ce bine te descurci singur cu petele!

Iar dacă vrei să o faci şi mai încântată, împărtăşeşte-i faptul că puţin alcool face orice bijuterie să strălucească – după ce le scufunzi 5-10 minute într-un pahar cu votcă arată ca noi! Până şi robinetele pot sclipi dacă le ştergi puţin cu alcool tare.

Dar ce nu ştiai e că votca poate ajuta chiar şi plantele! Orice floare cumpărată de la colţ va fi proaspătă mai mult timp dacă pulverizezi nişte votcă la suprafaţa ei – 100 ml. la jumătate de litru de apă ar trebui să ajungă. Iar dacă ai roşii pe balcon (sau orice altă plantă), poţi să pulverizezi votcă chioară pe zonele atacate de dăunători – vor muri cât ai zice „votcă!“ şi-ţi vor lăsa plăntuţa în pace şi linişte!

Aşa că eu zic că o sticlă de alcool frust e bună la casa omului. Te scapă de pete, de adezivul de pe etichete, de jeg şi de dăunători!

Recommended Articles

1 Comment

  1. bai copii lasati prostiile,vodka aia mai si miroase printre altele :))
    dar daca o folositi doar ca in articolul asta e safe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *