The Mono Jacks şi-au lansat „Gândurile“ în Wings Club

The Mono Jacks

The Mono Jacks

de Maria Cârstian – redactor

În vinerea cât se poate de ploioasă a lui 25 mai, băieţii de la The Mono Jacks şi-au lansat al doilea videoclip! Piesa se cheamă „Gândurile“, este la fel de recentă ca şi videoclipul şi e cam a doua lor piesă cu versuri în limba română.

Aşa că, după ce ne-am chinuit să ieşim din metroul inundat de la Romană, unde şuvoaiele de apă formau o cascadă deasupra şinelor şi unde multe lucruri se scurtcircuitau, ne-am adunat toţi fanii la ora 22:00 în club Wings şi ne-am delectat c-un videoclip nou şi cu un concert pe cinste! În deschidere au cântat Loungerie II – o trupă cu influenţe de jazz, cu acorduri mai funk şi cu mult potenţial. Mono Jacks au intrat undeva pe la miezul nopţii, imediat după proiecţia videoclipului regizat de Lucian Dobrovicescu. Clipul în sine are doar o legătură vagă cu mesajul piesei, dar e „fun to watch“ cum s-ar spune – îl prezintă pe Doru Trăscău (vocalul trupei) în diverse ipostaze şi machiat mai ceva ca la AB4; dar să ştiţi că asta-i de bine.

Concertul a fost super, ca de obicei – The Mono Jacks şi-au cântat cam toate piesele, plus un cover la „Anyone’s Ghost“ a celor de la The National. În aceeaşi seară a fost lansat şi noul EP al trupei, ce conţine cinci remix-uri ale piesei „Gândurile“ de către L’Orchestre de Roche, Han Drabur, Brazda Lui Novac, DJ Rolf şi The Pixels. Iar la intrare primeai chiar un bileţel cu un cod şi un link de unde puteai să-ţi descarci gratuit toate variantele astea – a fost un gest drăguţ din partea lor.

Aşa că noi ne-am simţit bine la concertul The Mono Jacks din Club Wings. Şi ne-a plăcut şi videoclipul lor, pe care o să vi-l arăt aici pe site, deîndată ce apare şi pe Youtube!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *