Sedinta cu Antreprenori – Este sansa mea!

Ședința cu Antreprenori - Este șansa mea!

Ședința cu Antreprenori  - Este șansa mea!

de Laura Ştefan – redactor
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Ne atingem obiectivele, întindem mâinile pentru a ne agăța de oportunitate și viața de după băncile pline de bale și învățarea mecanică/inutilă, ne creem și expunem ideologii, visăm și construim drumul în viață, găsim căile ascunse spre cariera perfectă, luptăm, experimentăm, gândim, aflăm, îvățăm și ne dezvoltăm gândirea antreprenorială.

Noi am ieșit din cubul necunoașterii și inconștienței adolescentine, și privim la modul în care șlefuim o minunată carieră de viitor cu ajutorul unor oameni faini și pregătiți să ne ofere din experiența lor. Ei v-au întins și vouă această mână plină de înțelepciune, povești de viață, muncă, și care a întânlit oportunitatea lucrurilor mărunte.

Ședința cu Antreprenori  - Este șansa mea!

În data de 30 octombrie 2013, nu departe de stația de metrou Romană, am avut parte de binecuvântările unor oameni care au știut că e momentul să dea mai departe din secretele lor. Pe Str. Biserca Amzei, Nr. 19 am găsit o mână de oameni care stăteau la „o mică vorbă“ în Tonka Soul Cafe. Această ședință cu antreprenori a avut loc nu cu mult după ora ceaiului, într-un număr destul de numeros și dornic de a afla cât mai multe.

Ședința cu Antreprenori  - Este șansa mea!

Florin Groza (dacă vă mai aduceți aminte de Hi-Q) ne-a zis câteva cuvinte despre discordanța dintre ce făcea și ce a ajuns și despre faptul că noi trebuie să alegem cea ce credem că este mai bine pentru noi. Hai, să nu o mai tragem pe mămica de fustiță! Dacă simți că îți dorești ceva (chiar dacă este cea mai prostească și ridicolă idee) și este cea ce îți dorești cel mai mult în viață, urmărește-ți calea și scopul. Acest set de sfaturi a fost completat de Paul Ardeleanu (un maestru din aria Public Speaking), care ne-a oferit etapele popriu-zise, dar și căile de a ne putea prezenta compania într-un mod memorabil: 1. Ai încredereîn tine și la fiecare oportunitate îți spui ca aceea este șansa ta. 2. Pregătește-te! Care merge mână-n mână cu încrederea de sine, și nu numai.

Ședința cu Antreprenori  - Este șansa mea!

Nici nu mai are sens să vă spun cum acești oameni ne-au lăsat cu gurile căscate întreaga seară. Ei ne-au dat START-ul drumului în viață cu cea de a treia ședință de acest gen și merită să le mulțumim Ralucăi Cucu, lui Vulpescu Andrei Bogdan (care a pus cărțile pe față cât mai decent posibil), lui Ovidiu Răuț, Paul Ardeleanu și nu înultimul rând lui Florin Groza. Un eveniment organizat de Cod Cor – www.codcor.ro și Promovăm de Rupem.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *