Balul Bobocilor din Spiru Haret 2013

Balul Bobocilor Spiru Haret 2013

Balul Bobocilor din Spiru 2013

Duminica, 3 noiembrie, incepand cu ora 20:00, cel mai asteptat eveniment al toamnei pentru liceenii din Bucuresti: Balul Bobocilor al Colegiului National “Spiru Haret” !

ONE Club, cel mai nou concept in materie de cluburi, isi va deschide “portile” pentru un eveniment de mare amploare la care sunt asteptati si doi dintre cei mai in voga artisti ai momentului:

GRASU XXL, unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. Dupa succesul cu piese ca “Lala song”, “Turbofin” sau “Tare frate”, o noua piesa urca in topurile radiourilor din Romania: “DEJA-VU”.

ALEX VELEA: După ce a castigat emisiunea-concurs Star Factory la sfarsitul anului 2003 si dupa participarea la Big brother, artistul a avut parte de o urcare vertigionasa in cariera sa muzicala. Hituri ca „Doar ea”, „Minim doi”, „Cai verzi pe pereti” „Dincolo de cuvinte” sau „E marfa tare” i-au adus artistului nenumarate premii pe plan national. Noul sau hit in colaborare cu Sisu „Spre stele” va rasuna de asemenea si in boxele din One Club pe 3 noiembrie.

Acest eveniment este realizat cu acordul directiunii Colegiului National „Spiru Haret” dar mai ales in colaborare cu echipa organizatorica a liceului: Raluca Stan, Ana Maria Tone, Anca Velican, Maria Popa si cu multumiri speciale: Alexandru Mirea, Alexandru Stefanescu si Stefan Baran.

Pretul biletului: 35 lei

Rezervari bilete: 0733 300 128 Raluca / 0743 110 376 Ana / 0747 406 729 Anca
Rezevari mese: 0724 727 986

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *