Balul bobocilor din Mihai Viteazul 2012

Balul bobocilor din Mihai Viteazul 2012

Balul bobocilor din Mihai Viteazul 2012

de Sara El Habashi – colaborator
foto: Nicoleta Istudor – colaborator foto

Balul bobocilor din Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ a avut loc în clubul Jukebox, pe 11 noiembrie, la ora 14:00.

Anul acesta, „Mishu“ a venit cu ceva original, şi anume tema balului, care a fost aceeaşi ca la „Şcoala pe Dos“ (ziua liceului), „Fereastră către lume“.

În cadrul temei, fiecare clasă a reprezentat o ţară, fiecare pereche a fost îmbrăcată cu costume specifice ţărilor respective, iar concursul a fost structurat pe două părţi (proba dansului tradiţional, întrebările de cultură generală şi karaoke şi proba de dans).

Înaintea concursului de „Miss şi Mister Boboc 2012“, trupa Steelborn ne-a antrenat şi a încins publicul cu câteva melodii rock proprii, dar şi cu nişte cover-uri de la AC/DC („Highway to hell“) şi de la The Cranberries („Zombie“).

Balul bobocilor din Mihai Viteazul 2012

Prezentaţi de către Mihai Bucureşteanu şi Diana Iordan, elevi ai C.N.M.V., bobocii, costumaţi în porturi specifice ţărilor Cuba, Franţa, Statele Unite ale Americii, Turcia, Brazilia, Spania, India, România, Rusia şi Grecia, au participat la prima probă, cea de cultură generală. Aici, fiecare Miss şi Mister boboc au răspuns unor întrebări legate de ţara pe care o reprezentau.

Proba de dans tradiţional a fost “fire starter”-ul care a dat tonul petrecerii. Fiecare pereche a pregătit câte un moment tradiţional de country, samba, bollywood, bellydance, dansuri populare, cazacioc şi multe altele.

Trupa de street-dance a liceului, Still In Motion (fost Mishu Street), şi-a făcut apariţia cu o coregrafie sofisticată pe care publicul a apreciat-o printr-un val de aplauze şi ţipete necontenite.

Balul bobocilor din Mihai Viteazul 2012

Concursul a continuat cu patru cupluri din cele 10 înscrise, „Proba surpriză“ (de karaoke) fiind cea care le-a testat concurenţilor abilităţile vocale în limba ţării pe care o reprezentau. Închipuiţi-vă că dintre cei 8 finalişti au rămas doar reprezentanţii Turciei şi Rusiei!
Pe ritmuri de tango, vals, cha-cha şi jive s-a încheiat şi concursul balului dovlecarilor.

„Miss şi Mister Boboc 2012“ s-a terminat cu desemnarea câştigătorilor: Mister şi Miss Popularitate – Marinescu Sarmis şi Dragomir Ana; locul III a fost ocupat de Cucu Bogdan şi Barbu Raluca; locul II – Laiu Denis şi Buşneag Maria; iar primul loc a fost revendicat de cuplul Matache Andrei şi Chiriţă Ana-Maria.

Balul bobocilor din Mihai Viteazul 2012

Atmosfera s-a încins şi mai rău după terminarea concursului, ringul de dans fiind plin. Dovlecarii, şi nu numai, şi-au petrecut ca la carte seara de duminică, profitând la maximum de fiecare beat ce răsuna din boxe!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *